Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

En klaar is femke Kees!

Awel, laat ik u eerst zeggen dat het sap is uit het Nederlands pacifisme, de fles met Amerikaans-Afghaanse olie en mineralen staat op tafel.

Jolanda's politietrainingskamp wordt effektief een asielantencentrum in Nederland of praktisch een schietschijfoefening voor de Taliban. Die politieagenten in spe zijn dan wel analfabeet, maar toch nie gek, hè?

Ge moet inderdaad wel groengek zijn als ge gelooft dat het islamitische Oosten effektief uit de voeten kan met een democratische rechtsstaat naar Brussels model.

Wat we nu zien in Tunesië en in Egypte, zal uiteindelijk leiden tot een politieke situatie zoals op dit moment in Afghanistan en Pakistan. Korruptie, Krijgsheren, Kalashnikovs en Cocaïne. En het ganse Oosten zal volgen.

Het beste voor de rest van België en omstreken is om de islamitische wereld hun oorlogen zelf te laten uitvechten, zoals het christendom dat ook zelf in Europa heeft gedaan.

Een militair cordon sanitair om die landen heen, maar ja, wat roept den Hollander tegenwoordig bij vroegtijdige multiculturele zaadlozing allemaal wel nie als hij niet pvv in de brievenbus van zijn ontwikkelingshulpgulp bulkende buurman wil piesen?

En klaar is femke Kees!

Schrijver: Fabiola, 29 januari 2011


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.9 met 7 stemmen 264Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
30 januari 2011
Email:
ajkuperushotmail.com
Deze visie op de toestand in de wereld is naar mijn mening enigszins vertroebeld.
Wat de mensen in zowel Tunesië als Egypte slechts voor ogen hebben, is vrijheid en democratie. Vrijheid betekent het recht om te stemmen op een partij naar jouw keuze en democratie houdt o.a. in dat de oprichting van een nieuwe politieke partij niet kan worden verboden.
Wij leven wat dit betreft in een meer dan voortreffelijk land, daar het ons aan niets ontbreekt. Dat is in veel landen helaas nog lang niet het geval. In Europa zijn wat dit betreft Oost-Duitsland en Roemenië goede voorbeelden geweest.
Geconcludeerd moet worden dat elk dodelijk slachtoffer er één te veel is, maar dat zij zonder twijfel voor de goede zaak zijn gestorven! 'k Heb diep respect voor mensen die voor zowel hun eigen als de algemene vrijheid gaan.
Chapeau is het enige en juiste woord!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)