Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kadhafi gaat woest en ledig tekeer!

Dictator Kadhafi is laaiend van woede, omdat zijn volk hem weg wil hebben, iets wat hij niet kan tolereren, want iedereen moet hem eren, moet zijn opgeblazen ego strelen en niet tegen de haren in, want dat pikt hij niet.

Als een kwade leeuw brult hij van zijn ivoren toren, dat hij zwaar psychopaat is, wordt nu wel heel schrijnend zichtbaar. Zijn verwende, narcistische inborst is pijnlijk gekrenkt en dat zal hij de stichters van zijn onrust betaald zetten.
Hij zat zo lekker op zijn machtstroon, al die zalige jaren, ten koste van vele arme en doodgemaakte tegenstanders. Hij leefde zo lekker in zijn extravagante weelde, in zijn hyperbolische roes vol decadente uitzonderlijkheden. Hij dronk de lekkerste likeuren en hij nuttigde de meest exclusieve maaltijden, hij kon het bed delen met de meest sensuele schoonheden. Dat er al jarenlang emmers bloed aan zijn handen kleven, dat verdrong hij, wist hij met zijn geweten te vereffenen, sterker nog, hij wist zijn geweten uit te schakelen als een ware moordmachine, een meedogenloze topkiller.

Dat hij in wezen niet meer is dan de Afrikaanse huurmoordenaars, die hij nu voor geld inschakelt, is wel duidelijk, hij vecht zichzelf liever dood dan dat hij zijn gestolen rijkdom moet afstaan. Zo iemand is een materiële slechterik, zo iemand is absoluut van Allah losgeraakt, een triest figuur, die voor het televisie-oog van heel de wereld een kreupele schertsfiguur slaat, erger nog, een tirannieke dwaas, waar geen psychiater raad mee weet.
Hij jaagt geen werkelijke eer na, hij heeft zijn hele leven de macht gegrepen uit egoïstische, materiële motieven. Daarin ging en gaat hij over lijken.
Een geestesgestoorde wreedaard, die dankzij zijn dominante, slinkse gedrag veel te lang geduld is, maar de ware martelaars voor de menselijke vrijheid, gelijkheid en echte liefde zijn reeds gevallen en ik ben bang dat er nog meer zullen vallen.

Als hij uiteindelijk valt, dan valt er geen martelaar, maar een onderdrukkende tiran, die met zijn levensloop enkel de menselijke haat gevoed heeft. Misschien kunnen Amerikaanse commando's hem uitschakelen, voordat hij nog meer onnodige schade aanricht onder de naar vrijheid en gelijkheid snakkende Libiërs.
Hij denkt dat hij nog in het zadel kan blijven zitten, terwijl hij allang door de Arabische volksvolbloed wordt vertrapt.
Die schurken, die hem nog trouw blijven, zijn grofbetaalde elitetroepen en die ingehuurde schooiers, zullen zijn machtsbolwerk uiteindelijk niet kunnen handhaven, daar is de volkswoede in de overmacht en is de geestelijke tegenkracht van de wereldziel te groot.

In (uiterste) noodgeval zullen andere landen geheid optreden, écht wel!
De moderne wereld heeft geen boodschap meer aan zwaar-autoritaire, zichzelf misdadig verrijkende, onderdrukkende machthebbers. De spirituele evolutie is de achtergebleven, primitieve misstanden meer dan zat. Zielen die in verbinding staan met de Oorspronkelijke Liefdesbron gaan meer en meer terrein winnen op deze zwaar beschadigde aarde. Soms aarzelend, maar soms ook rigoreus en met een waar leeuwenhart. Dreigen met de dood als een getergde krankzinnige, wraak nemen op onschuldigen, dat is het enige wat hij nog kan. Zijn zogenaamde krijgersmoed is niets anders dan walgelijke lafheid.
Hij dient de dood, verspreidt de dood, een krijger van Lucifer, dat wellicht, maar meer ook niet.

Schrijver: Joanan Rutgers, 23 februari 2011


Geplaatst in de categorie: geweld

4.4 met 5 stemmen 158Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Ariadne
Datum:
23 februari 2011
Kadhafi is de duivel in eigen persoon, erger kan niet! Je verwoordt exact mijn gevoelens hieromtrent: een corrupte, gewetenloze, narcistische machtswellusteling die zonder scrupules iedereen uit de weg ruimt die hem in de weg zit.
Ik hoop dat hij wordt uitgeschakeld voordat er nog meer onschuldige slachtoffers vallen, maar ik vrees het ergste...

De kritiek betreffende het tabblad van dit artikel vind ik ronduit banaal: het gaat er in dit geval niet om wáár het staat, maar wel dát het er staat. Daarnaast is deze afschuwelijke toestand waarheidsgetrouw en bijzonder treffend weergegeven; ieder normaal denkend mens zou hier een dikke tien voor horen te geven!!
Naam:
Len Cornelis
Datum:
23 februari 2011
Scherp verwoorde aanklacht. Oprechte boosheid in goede zinnen. Beter geschikt als dagcolumn van vandaag, is mijn indruk.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)