Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

In de knoop

Wat mijn verhaal alleen wilde vertellen is: dat ik het zo angstig vind, dat elk klein dingetje een groot iets is geworden. Dat mijn denken niet meer wil stoppen en ik helemaal niet zo goed meer begrijp, wat er met mij aan de hand is.

Altijd heb ik de moed gehad om te vechten en nooit, echt nooit, is er een seconde in mijn gedachten geweest dat ik ooit geestelijk in de knoop zou geraken.

En jammer genoeg is het mij tot nu toe nog niet gelukt om de juiste hulp te vinden. Ook omdat dit een vreemde weg is voor mij. Natuurlijk doe ik er alles aan om een verbetering in de situatie te brengen.
Of zit juist daar het probleem? Dat het mij even niet meer lukt. Maar voor mij is het net of mijn geestelijke vermogen in een stadium is beland van het ook niet meer weten.
Dit alles neemt de kleur en de zin van het bestaan weg. Ik wil mijzelf zo graag weer eens horen lachen. En weer kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik wil zo graag de vogeltjes weer voeren omdat ik dat leuk vind. Niet omdat het moet, niet omdat het een verplichting is geworden.
Hopelijk heb ik het nu nog beter verwoord dan hiervoor.

Met dank aan een ieder die de moeite heeft genomen om dit te lezen.

Schrijver: E van Dam, 26 februari 2011


Geplaatst in de categorie: verdriet

3.8 met 11 stemmen 254Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
26 februari 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Dit klinkt positief en reëel. Ik wens jou van harte, met respect en waardering, de erkenning die je verdient en het geluk, dat voor jou de deur voor een mooie toekomst weer op een kiertje zet.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)