Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Gebukt onder schaamte

Ik ga gebukt onder schaamte over hoe ik me heb laten gaan, hoe ik als een boze lama haar in het gezicht gespuugd heb, ik extreem woedend de kinderkamerspullen terug zette, ik haar wilde omhelzen, terwijl ze woest mij wegduwde.
'Je wilt met me neuken hé!', schreeuwde ze.

Ik schrok van de grofheid van haar woorden. Ja, zelfs ik kan nog schrikken van bepaalde woorden. Het maakt uit wie het zegt. Ik zei dat ik dat helemaal niet per se wilde, maar misschien had Freud de oplossing kunnen bieden, ik weet het niet.
Ze liep wel erg bevallig rond en zat met gespreide benen op mijn linkerbeen, ik zag haar onder de douche, maar ik heb me ernstig ingehouden, ook al bewogen mijn benen naar heen en weer uit frustratie, de hare trouwens ook.

Ik had 'Ja, dolgraag!' moeten zeggen, maar dat is achteraf. Ik vroeg of ze seksuele problemen had, maar dat was het niet, dat was een mysterie, waar ze volop van genoot en mij niets over vertelde. Raden maar dus.

Ik had die schijnbewegingen van de deuren op slot draaien niet moeten maken, maar weet jij wat er in de hersens gebeurd als je voor de zoveelste keer hardhandig en onbegrijpelijk gewetenloos wordt afgewezen door de liefste op aarde, door iemand waarvoor je zou willen sterven, door iemand die je eeuwig zult blijven beminnen, ook al wil diegene je botweg en dramatisch met flikken en al verlaten.

Man, man, wat een weergaloos theater! Ik had met haar willen trouwen en haar kinderen willen schenken, ik ben bang voor haar dat ze dat nu ook voorgoed heeft weggegooid, misschien weer een gekke gedachte van mij, maar ik weet dat ik haar laatste en enige kans op liefdesgeluk was.
Ben? O, verliefde ezel!

Schrijver: Joanan Rutgers, 14 maart 2011


Geplaatst in de categorie: eenzaamheid

4.6 met 9 stemmen 581Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
15 maart 2011
"Afgewezen door de liefste op aarde", Mirjam trekt jou gewoon door de plee. Ik noem zo iemand in goed Nederlands 'een bitch'. Zij trekt haar eigen plan en neemt jou daarbij 'on the side'. Bij jou past het nummer 'Dazed and confused' van Led Zeppelin, luister er naar en drink een vette borrel. Vergeet vervolgens je verdriet.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)