Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Verdrietige liefhebbenden

(voor Mirjam Bruijn)

Er zijn zoveel mensen verdrietig, omdat ze intens een ander mens beminnen, maar geen waardige reactie krijgen, zelfs botweg afgewezen worden.
De pijn van de afwijzing is het ergste wat een mens kan overkomen, als kind al door de stupide, onbekwame, egoïstische ouders en even later door de dwaze, verslaafde, sterk beperkte minnaars/minnaressen.
De eigenwaan en narcistische overdrijvingen maken veel waarheden kapot, contactgestoordheid en persoonlijkheidsstoornissen maken ook veel acuut kapot.
Jongeren slaan aan de drank en de drugs om hun ellendige eenzaamheidsgevoelens te doorstaan, wat hen schade toebrengt, hoewel minder dan het ware schadegedoe.

Ik heb mijn allerliefste gekend en ken haar nog, maar zij is ook hevig beschadigd door vroegtijdig alcoholgebruik, wat mij heel veel verdriet doet, want ondanks haar vaagheden, zie ik heel duidelijk haar prachtige inborst, ondanks haar hakkelende woordenstroom over wereldverbetering.
Ik weet niet waar ze nu is, maar waar ze ook is, God en ik weten dat ik zielsveel van haar zal blijven houden, hoe het leven ook verloopt, hoe ze ook uit mijn oog verdwijnt, ik blijf haar eeuwig trouw, ondanks haar valse reacties uit onmacht, dierbaarste Mens, Godin, wil toch mijn Liefde ontvangen!

Schrijver: Joanan Rutgers, 21 maart 2011


Geplaatst in de categorie: liefde

3.9 met 11 stemmen 159Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)