Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Open en bloot

Ik heb het geprobeerd, naar bed met een pyjama aan, maar het benauwde me steeds weer, steeds meer. Op een dag, nou ja avond, heb ik dat omhulsel verre van mij geworpen en dat luchtte op. Sindsdien ervaar ik de vrijheid van dromen, net zoals ik indertijd meer lucht kreeg toen ik mijn laatste stropdas doormidden knipte.

Heerlijk en eerlijk, overdag twee knoopjes open en 's avonds bloot onder de klamme lappen. Ik kan u zulks van harte aanbevelen, de preutsheid voorbij zult u, waarschijnlijk verbaasd, vaststellen dat u nog nimmer zo lekker in uw vel zat.

En dat vel is alleen maar zichtbaar als je jezelf durft te geven, open en bloot.

Schrijver: Fred, 27 maart 2011


Geplaatst in de categorie: lichaam

3.4 met 5 stemmen 236Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
An
Datum:
28 maart 2011
Email:
an.terlouwcasema.nl
Tja Fred, dat klopt wel een beetje, alles zit 's nachts in de weg, ben ik wel met je eens, ponnen en dergelijke draaien net niet mee, op de manier zoals je zou willen, dan wordt een mens weer wakker, omdat het harnas niet zit, zoals het zou moeten zitten, toch kleeft er één nadeel aan 'bloot' slapen en dat is, dat je dan toch wel regelmatig je bed moet voorzien van schone lappen, omdat nu al het lichaamsvocht zich daarin verzamelt. Zo heeft een pyjama alsook een nachtpon o.i.d. toch nog een soort functie...maar iedereen gaat naar bed, op zijn of haar eigen manier!
Welterusten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)