Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Rijp voor de inrichting

Ik vind dat Joanan gestopt moet worden, het liefst in de Rutgersstichting, daar zullen ze goed voor 'm zorgen. De arme man heeft zoveel zielenleed over zich heen gekregen de laatste tijd, niet normaal gewoon, en dat allemaal door die bitch van een Mirjam. Die vrouw heeft wat op haar geweten, op weg naar het zuiden misbruikt zij deze arme man en kiepert hem vervolgens in de goot.

Het vervelende daarvan is dat wij er mee opgescheept zitten. Wij hartenkreters krijgen nauwelijks de kans adem te halen na een ingezonden stuk, want daar staat alweer een aflevering van the-never-ending-story. Hee Joanan, gun ons even de tijd om onze beslommeringen te laten bezinken bij de goegemeente, zet jouw ego eventjes opzij.

Alternatief is een eigen tabblad 'Tegen beter weten in'.

Schrijver: Fred, 29 maart 2011


Geplaatst in de categorie: humor

2.9 met 20 stemmen 323Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
De Hertog
Datum:
3 april 2011
te veel proza van wie dan ook nodigt niet uit om te lezen. Te veel van dezelfde naam jaagt de bezoekers weg. 1 Tekstje accepteren per week lijkt me meer dan genoeg.

Ik wou dat ik de tijd en inspiratie had voor iedere dag een stukje proza.
Naam:
Regatta
Datum:
30 maart 2011
Ik kan me voorstellen dat Fred ervan baalt dat zijn hartenkreten bijna nooit meer op de startpagina terecht komen; ze raken ondergesneeuwd door de lange reeks recensies en hartenkreten van Joanan. Dat geeft Fred nog niet het recht om te schrijven dat Joanan rijp is voor een inrichting. Ik denk dat hij gewoon niet weet wat hij zegt. Bepaal je dan tot de kern van de zaak.
Voor zover ik kan zien hebben de 'Dijken', onze vaste PVV-columnisten, de pijp aan Maarten gegeven; misschien kunnen ze hem nu doorschuiven naar Fred.
Naam:
dyenne
Datum:
30 maart 2011
Joanan,
ik kan je groot gelijk geven. Jij bent niet rijp voor een inrichting. Troost je Joanan want ws weet Fred niet waar hij mee spot.
Naam:
J.de Groot
Datum:
30 maart 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Toch Fred, een goed idee, een eigen tabblad, kan je het lezen of niet!
Het gaat niet eens om de inhoud van J.R, maar om de hoeveelheid.
Dat is het punt.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
30 maart 2011
Pas op je woorden, Fredje, want ik tolereer het niet dat je Mirjam een bitch noemt, noch je zin voor humor, want met inrichtingen spot je niet, zeker niet omdat ik ervaringsdeskundige ben, als je mij niet kunt verwerken, dan is er iets loos met jezelf, ben je zelf opnamerijp!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 maart 2011
Als je Mirjam een bitch noemt dan wordt zij echt razend hysterisch, dus meneer Flintstone, dat had je beter niet kunnen doen, want ik sluit me in die zin bij haar aan! Categorie 'Leugens' was beter geweest!
Naam:
J.de Groot
Datum:
29 maart 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Een Constante-Hartenschreier,(ja heel triest).
Het doet veel lezers verdriet dat niemand daar een halt toe roept.
Alleen Fred.....hoe kom jij aan mijn tekst?
Naam:
dyenne
Datum:
29 maart 2011
Dag Fred,
Je gaat wel erg ver hoor in je uitspraken. Deze man heeft veel verdriet gehad dus kan ik hem wel begrijpen. Ok, hij moet anderen ook een kans geven maar om te zeggen dat hij echt rijp voor gesticht is gaat mij te ver!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)