Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Wrede wereld

Ik schrijf om te kwetsen, te choqueren, om regels te omzeilen. Ik schrijf om een mooi plaatje in uw hoofd te schetsen, van zon en zee en schitterend daglicht. Ik schrijf uit zwakte omdat ik het ook niet meer weet. Ik schrijf om u te laten weten hoezeer ik in mijn nopjes ben met poezenkind, mengelpoes, weet u nog?
Indertijd beweerde ik dat ze binnenkort gesteriliseerd zou worden. Dat is er dus niet van gekomen, die kleine kutkat van mij is nog steeds puur natuur. De muren staan overeind, het interieur daarentegen is volkomen vernaggeld, of moet ik zeggen 'vernageld'.

Mijn mooie meisje, zo noem ik haar vaak, zorgt ervoor dat ik thuis kan komen. Maar mijn kleine kind, zo noem ik haar soms, zet af en toe haar nagels in mijn vlees, tot bloedens toe. Ik schrijf een wrede wereld, maar ik hou wel van haar.

Schrijver: Fred, 29 mei 2011


Geplaatst in de categorie: dieren

4.8 met 5 stemmen 272Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
An
Datum:
29 mei 2011
Email:
an.terlouwcasema.nl
Haha Fred, ja jongen zo gaat dat, subliem neergezet en ik weet als geen ander, dat die beesten je pijn kunnen doen, maar ook immens van je houden!
Naam:
Günter Schulz
Datum:
29 mei 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Dat doet een kattenliefhebber (wij hadden er in het verleden vier, die respectievelijk 16, 17, 17 en 18 jaar oud mochten worden) goed en roept tijdens het lezen tevens weer het gevoel van gemis op. Ach, we wisten het al geruime tijd: je bent een goed mens!
Naam:
Wee
Datum:
29 mei 2011
'n Wreed goed stukje!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)