Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Touwtjes

Ik zou heel erg graag iets fouts willen mededelen en daar dan knalhard achter gaan staan. Zoiets van 'Osama en Obama zijn lief en hebben het beste met u voor'.

Neen, toch maar niet. Mensen die de touwtjes in handen hebben moeten geconfronteerd worden met de strop. Kijk, dat klinkt al beter. Beatrix heeft geen betonnen voeten nodig om te verzuipen, ze kan gewoon head first. U begrijpt, ik heb een broertje dood aan het koningshuis, en daarna heb ik er nog vier, broertjes dus. De lijn Van Buuren kan, wat mij betreft, maximaal uitsterven. Analia, Anorexia en Aanmehoela, rot toch op met die schattige fotosessies op het strand en in de sneeuw. Mocht je een foto maken buiten dat format dan kun je een proces aan je broek/jurk krijgen. De FAMILIE pikt dat dan niet.

Touwtjes. Aan de hoogste boom ermee. En dat geldt ook voor alle bestuurslagen en andere banenschuivers. "Puppet on a string" won ooit het 'Europese' songfestival. En kijk nu naar Europa, de touwtjes zijn uit handen gegeven, gvd.

Schrijver: Fred, 16 juni 2011


Geplaatst in de categorie: maatschappij

4.0 met 7 stemmen 213Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
18 juni 2011
Ik ben meer van de Friese kopstoot. Vrees mij.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
17 juni 2011
Ik adviseer je, wanneer je een fles wodka soldaat hebt gemaakt, niet meer een hartenkreet in elkaar te frutselen, want dan krijg je zulke gedrochten!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)