Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Iemand schreef: u hebt het niet meegemaakt

Iemand schreef: u hebt het niet meegemaakt de nazi, ik wel.
Misschien kan hij eens beschrijven hoe Hitler en co in het westen werd toegejuicht in de jaren 30. Het was zo een brave man die zo goed was voor de dieren. Hij haalde het vuil van de straat. Hij was super hygiënisch. Die joden en zigeuners die waren vuil en ze werkten niet het was maar goed dat ze in werkkampen werden opgesloten daar zouden ze discipline leren proper worden zodat ze konden aansluiten bij het productieve Duitse ras. Homoseksuelen die bedreigden de grootsheid van het ras want als ze geen genoeg kinderen kregen dan zou het zuivere Duitse ras uitsterven en zouden de zwartharige vreemdelingen hun plaats in nemen. Dat fysische en geestelijk gehandicapten werden geëuthanaseerd dat was goed want wie wil er nu mee betalen voor zo iets ras onzuiver onnatuurlijk. Met wetenschappelijke bewijzen. Uit wereldberoemde universiteiten. Diegenen die die faam van die universiteiten groot hadden gemaakt waren al lang gevlucht en de middelmaat had de macht genomen.

Hij kan beschrijven hoe de nazi's in de gehele westerse wereld werden geroemd als de ideale schoonzonen. Tot die eigen schone zonen hun moeders begonnen op te vreten. Dat de baby van de jood tegen de muren te pletter werd gegooid daar kon de propere westers neurotische mens best mee leven tot hun eigen katholieke protestantse baby's tegen de muren dreigden gegooid te worden.
Hij kan beschrijven hoe de nazi niet de duivelse figuur was zoals de nazi wordt voorgesteld. Maar een nette beleefde hardwerkend diervriendelijke natuurmens die geen oosterse drugs zoals roken deed maar christelijk cultuur gebonden alcohol - het BLOED VAN CRISTUS - dronk. Zoals er vandaag velen zijn of willen zijn. Kijk eens rond diezelfde provincialist conservatief die ons aan het overspoelen is. De huidige hardwerkende diervriendelijke mens krijgt zelfs dertig procent van de stemmen. 1 op de 3 stemt er voor.


Zie ook: http://verf.serverworks.org/

Schrijver: Verfaillie ed, 10 juli 2011


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.7 met 3 stemmen 170Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)