Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Geen vals alarm

Na wederom enige dagen zonder internetverbinding ben ik nu alweer verbonden, dankzij het harde werken van de KPN-graafploeg. Er was een kabel geknapt door de spanning en daardoor hebben ze een hele dag gewerkt aan de vervanging. Eerst werd er flink gegraven met een graafmachine op zoek naar de kabels. Wateroverlast maakte dat er een pompmachine werd opgetrommeld. Daarvan bleek één slurf het niet te doen, dus moest er een nieuwe opzuigslurf gehaald. Dat duurde even, maar het loonde de moeite, het water spoot weg als een waterval. Scheppen en de kabels omhoog trekken. Daarna kwam het technische gedeelte, al die draadjes, om gek van te worden, maar de monteur hield het hoofd koel en bleef gedurende de hele megaklus kalm en zelfverzekerd. Er kwam zelfs nog een tweede monteur meewerken, die eveneens zeer vlijtig en kundig te werk ging. Ik heb het allemaal vanaf de balustrade gevolgd en het was werkelijk vakwerk, de nieuwe kabels zijn keurig aangesloten en ik zag het rode kruisje van 'geen internetverbinding' ineens wegspringen. Nou heb ik eens met eigen ogen grondig bekeken hoeveel werk er voor nodig is om te kunnen internetten. Ik ben dolblij met de lichtblauwe, gloednieuwe verbindingskabels en terwijl ik dit schrijf, wordt er zand over gegooid, de kraanwagen wordt weer op de vrachtauto gezet en ook ik ben weer een avontuur, dichtbij huis, rijker.

Schrijver: Joanan Rutgers, 26 juli 2011


Geplaatst in de categorie: internet

2.3 met 7 stemmen 225Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 juli 2011
Zie je wel hoe flinterdun je eerste reactie was... hoe onpersoonlijk, gevoelloos en iq-loos je inlevingsvermogen...
Naam:
astrid
Datum:
29 juli 2011
mild stemmen? ; ik zeg gewoon eerlijk wat ik vind en het interesseert me echt niet of jij daar nu blij van wordt of niet en valse betichtingen? wat een zelfkennis, zeg ik maar weer........
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
28 juli 2011
Ik heb geen enkele anderenwaardering nodig en zeker niet van iemand die mijn volledige schrijfcarrière niet kent. Qua valse betichtingen heb ik een olifantsgeheugen en je moet met beter geschut komen om mij mild te stemmen.
Naam:
astrid
Datum:
27 juli 2011
ik krijg nu toch wel een klein beetje waardering voor je nu je zulke dingen weet te waarderen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)