Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Zoe Zoe Kiki Kollum je Koelkar

Kollum krijgt multicultureel last van hoge bloedflaters, doorlopende rolstoelgangen van Armburgers en Bangburgers als er webkaters niet snel wordt ingeflaterd. De achterkant van de spiegel is multifocaal levensgevaarlijk. Twee keer in Kollum tattoe toeteren leidt gepierst tot uw vertrek, maar als u dat toch verrekt, ik heb voldoende mest voor de kunst en boerencake met stukjes pistolet.
Niet alle taalgeweld leidt tot spiering, maar de EfBieAai heeft nog niet zo lang geleden de taal van de KKK strafrechterlijker in de Cloe, de Cut en de Clan op zijn Limburgs gevlaaid.

Maa! Kennis, kapitaal en arbeid zijn genetische feiten. Kennis: Grijpt een meisje naar de pop, bijt een jongen in het sop. Kapitaal: Wie wil scheiden, moet eerst lijden. Arbeid: Kleine Flater, wat nu?

Fallus Fallada! Na de zondeval ging aftrekken een stuk makkelijker dan delen. Konden kraaien beter optellen dan de juf of de meester. Wierp de Zwarte Mens pijnlozer dan de Blanke. Welpte het Gele Ras zich de Rode Dorst, lag het Rode Ras uitgeroeid aan de oevers van de Mazige Horst.

Lunch: Harde cijfers kreunen erom. Hoe leg je een Noorse nachtmerrie uit. God is een Nieuwe Chinees. Rutgans. Breivik had de MulticultiBloes. Het slagschip las echter Anders. Hans Religie. Jurgen zonder NCRV. - Jama, denk ma eens goed

Nama! Samenlevingen gaan failliet als alle Jurgens werkloos zijn. Hoe de Nieuwe Chinezen ook fabrieken, de Oude kunnen we nieten. Overal waar geprobeerd wordt flaters in de samenleving te spuwen, daalt het economisch peil, stijgt het criminele kwijl. Sinds de zondeval slapen Adam en Eva in hun eigen nest. Samen lekker eten. Multicultureel de VS op zijn best.

Lama! Breivinken zijn evolutionaire zangvogels. Jonge Bitterbreiers met een krop vol kinderporno en een handvol vrijheid. Sommigen fluiten zich op filmpjes van hun gezonde EO-kindertjes helemaal BN in de Hoorn van Afrika. Wie daarvan in Duitsland spontaan langs de Autobahn moet blazen krijgt de Duitse taal al snel onder de knie. Derrick leeft nog steeds, alleen Harrie is wat kleiner geworden. Geeft nie, homokwabje, lachama!

Ontdekt door Dickie Swaaba. Dus ga ja ma lekker Kollumma. In ja pyjama. Zoe Zoe Kiki Kollum ja KoelKar maa helemaa uit elkaa ja!


Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=kyVpP0wPD6k

Schrijver: Guus Flater, 5 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: humor

1.0 met 3 stemmen 163Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
6 augustus 2011
Kijk, voor dit soort schitterende (on)zin is deze site gebouwd, redactie!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)