Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

IK HEB NIETS TEGEN DIERENSEX

Schrijf U zelf gerust op vakantie, ik blijf hier om de post te sorteren, vermaak uw fans wel met mijn flaterkreten en mijn buurvrouw, Zus Konijn. Haar rechteroor is inmiddels wat bijgetrokken, maar nu begint haar linker ook te hangen.
Geeft niet, overbevolkingskonijntje, zei mijn grootmoeder altijd, Moeder Natuur ruimt folio zelf haar polio op. Konijnen of mensen, maakt niet uit.

De dokter heeft ons evenwel bezworen dat Zus nog lang niet virus doodgaat. Zelf houdt ze Broer Konijn erin. Onze moeder woont na haar zoveelste scheiding al weer een paar jaar samen met Kees. De hond. Geestelijk staat ze er beroerder voor dan Zus. Gelukkig kan Kees geen konijnen meer verwekken en dat is aso al héél wat. Daarom neem ik altijd zo’n bosje gecastreerde anjers voor haar mee om haar in de witte prinsenkast te houden. Plus zo'n lekkere rol rolstoeldrop.

Ondanks haar hangende oren heeft Zus nog keutels zat. Nu wil ze na veertien dagen opeens geen Keeshond meer, maar een Pekinees. Chinezen hebben de toekomst, blaft ze mij toe. Kijk, dan scheld ik haar loeder. Ze staat mij als alleenstaande moeder te vaak op KeetjeTepel punt NL. Leesmij.

Diep in mijn flater huil ik om haar. Onwetend heeft ze mij mede opgezadeld met een hele kennel aan genetische fratsen. De zoon die uit de worst van vrome vaders kroop, in de rol van een toekomstige stripfiguur die, heel treurig, de heilige heup helemaal in een deuk zou slaan. Kusmij.

De vraag is nu, waarheen met Kees. Voordat je het weet, hangt hij pedo tussen je oren. Zus is best wel dominant, maar heeft geen roedelgeest. Als ze niet uitkijkt, boft hij haar met één kef af en glijdt ze terug in een Titametose, een konijnenpsychose. Mijd mij.

Als geen literair asiel Zus wil hebben, breng ik Kees naar de Pekinees. Dan staat hij alvast netjes op een menukaart: Gebakken hond met gele bietjes, aardappelen of rijst met sambalsaus. IJsje bij?

Daarna vier ik met Zus feest. Ik heb alles tegen seks met dieren.

Schrijver: Guus Flater, 9 augustus 2011


Geplaatst in de categorie: taal

0.1 met 7 stemmen 453Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)