Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Homopesterij

Het is weer eventjes stil aan het front, maar reken maar dat er zo hier en daar homo-onvriendelijke dingen gebeuren, vooral via scheldpartijen wat onder bepaalde bevolkingsgroepen schering en inslag blijkt te zijn, uit angst dat de groep hen voor homo uitmaakt, wat in diezelfde lage iq-kringen een doodsteek is, want ja, de hetero-wereld is nog steeds oppermachtig, dus daar wil je als laaggeschoolde dan graag domweg bijhoren.
Het softe gedoe met de burgemeester van Utrecht is weer overgewaaid, maar de problematiek blijft aanhouden. Het zijn niet alleen de Marokkaanse jongelingen, die anti-homo-acties ondernemen vanuit onkunde en onvrede, maar onontwikkelde autochtonen maken zich net zo goed schuldig aan deze ernstige vorm van discriminatie, terwijl er in hun kringen, zoals onderzoeken bevestigen, qua percentage net zoveel homo-erotiek plaatsvindt als elders, alleen steken zij uit opgedrongen schaamte (door de religie en de maatschappelijke laddergeest) hun zaagselkoppen in het zand of ze treden op als door haat verblinde hooligans. Dat laatste met name tergt onze democratische, tolerante, begripvolle samenleving en zeer terecht, want het is niet de bedoeling dat we met z'n allen terugkeren naar bemoeizuchtige, onderdrukkende, wegpestende, ouderwetse, criminele leefruimten.

Seksuele voorkeur is een vrij gegeven en van alle tijden. Dat kortzichtige gefrustreerden daar opnieuw op inhakken zegt alles over hun eigen geestesgestoordheden en hun dierlijke agressie die ze niet onder controle hebben.
Erwin Olaf maakte zich terecht boos in "Zomergasten", want de tolerante verworvenheden worden door, ik zeg het met klem nogmaals, opdonders met een zeer laag iq naar de bliksem geholpen.
Jammer dat homo's zich laten intimideren door fysieke overmacht, dommeriken zijn vaak fysiek wat plomper geschapen dan intelligente, vrouwelijke mensen. Homo's zouden weerbaarder moeten reageren en al die pestkoppen, die dolle apen van adequate repliek dienen, hen een koekje van eigen deeg geven en gewoon de draak met hen steken, want voor serieuze debatten zijn ze niet vatbaar, dat redt hun niveau niet.
Niet de homo's zijn de losers, dat zouden die kwaadaardige gnoompjes wel willen. Nee, dat is nu juist de clou, omdat ze zelf in wezen rampzalige losers zijn reageren ze dat af op een 'minderheidsgroepering'. Lekker snel jezelf opkrikken denken ze, maar het tegendeel is waar en iedereen weet dat nogal wat homo's hoge posities bereiken in allerlei takken van de samenleving.
Onontwikkelde naarlingen kiezen steeds weer nieuwe zondebokken om tegenaan te schoppen niet begrijpend dat ze in wezen zichzelf kapot trappen, dat hun venijnige afgunst onschuldigen schaadt en dat ze te laf zijn om in zichzelf te kijken waar hun kwaadaardigheid als ze zouden durven geanalyseerd zou kunnen worden. Het zijn duidelijk zeer jonge zielen die verblind zijn door geïndoctrineerde meningen van eveneens grote dwazen. 'Kijk naar jezelf!' zou een grote start kunnen betekenen voor die gevoelloze homopesters. Misschien zijn ze zelf wel een beetje homofiel en is hun haat daarom zo groot! Is het in feite zelfhaat, omdat hun nabije omgeving die geaardheid afwijst! Liefde is niet onnatuurlijk en seksualiteit is daaraan ondergeschikt. De tijd dat een homofiele schrijver als Oscar Wilde in de gevangenis werd gezet, is voorgoed voorbij, het is juist andersom, straatschoffies met karatezekerheden, de politie zet jullie in de gevangenis zodra jullie ook maar een homo onheus bejegenen! want ook bij de politie zitten homo's... eens kijken wie het beste kan pesten....

Schrijver: Joanan Rutgers, 12 oktober 2011


Geplaatst in de categorie: pesten

3.2 met 8 stemmen 282Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
13 oktober 2011
Ik probeer er via uitvergrotingen vat op te krijgen, maar natuurlijk heb je groot gelijk, ik ken zelfs hooggeschoolde homo's die sullig discrimineren! Het iq-gegeven is maar een opzetje!
Naam:
Anita
Datum:
12 oktober 2011
Het moet maar eens afgelopen zijn met die nare hokjesgeest. Het is overigens een misvatting dat alleen lager geschoolden zich aan discriminatie schuldig maken.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)