Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Mediageweld

In mijn belevingswereld is de enorme overkill aan reclames en andere opdringerige programma's een vorm van geweld. In elk geval is de manier waarop het vaak gebracht voor mij dermate stuitend, daar men de mensen vaak geen keus laat.

Gesteld dat je zoals mij op zijn tijd wilt kunnen genieten van een bepaald programma dat op de commerciële zenders te zien is. En dat het liefst ook nog zonder storende reclameonderbrekingen. Dan blijft er op dit moment niets anders over als te zorgen dat je zelf internet op je tv hebt aangesloten. Waardoor de mogelijk zich aandient om dan die programma's te downloaden en zodoende een reclamevrije programma te bekijken.

Waardoor ik bovendien ook nog eens zelf kan bepalen wanneer ik voor de buis kan gaan zitten. Voor mij dus dubbele winst.
Ik geef hier dan ook de voorkeur aan omdat ik zodoende van het voor mij uitermate storende mediageweld verschoond blijf.

Maw ik ben weer zelf de baas over mij tv, in plaats van afhankelijk te zijn van de grillen van zenderbazen en hun vaak kortzichtige belangen.

Op deze wijze is het mogelijk om weer bevrijd te zijn van die voortdurende stuitende overkill aan programma's en reclames waar ik en waarschijnlijk vele anderen allang geen boodschap meer aan hebben.

Dit laat zien dat het dus wel degelijk anders kan voor wie dat wil. Gesteld dat men zich los wil maken van de terreur die er op deze wijze wordt uitgeoefend.

Schrijver: Boomvader Ruerd, 21 november 2011


Geplaatst in de categorie: geweld

1.5 met 4 stemmen 108Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)