Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Goddelijke droombeelden

Ze heet Autumn Sky Morrison en ik adoreer haar hoogst sjamanistische schilderkunst, ze is geboren in 1983 in Nova Scotia te Canada. Haar ouders zijn gescheiden, daar ze lange tijd bij haar vader in het plaatsje Veld, midden in de Rocky Mountains, woonde, en later bij haar moeder en stiefvader in de regenwouden langs de kust.
Als kind hanteerde ze het tekenpotlood al als vanzelfsprekend en ze heeft zichzelf geleerd om te schilderen. Ze heeft gereisd in Noord-Amerika, Azië, Mexico en Hawaii, steeds met een groot ontzag voor het aardse natuurschoon.

Haar nederige liefde en respect voor de natuur komt volop terug in haar schilderijen, waar de vrouwen veelal één met de natuur zijn. Momenteel woont en werkt zij ten noorden van de Powell River aan de Sunshine Coast van British Colombia in Canada.

Ik herinner mij de vele tijdschriften die over British Columbia zijn verschenen en die ik destijds met grote aandacht en verwondering doorbladerd heb, waardoor ik behoorlijk onder de indruk was van dat paradijselijke lap grond. Ze doet denken aan New Age en flowerpower, maar omdat ze de term 'Lichtmagie' noemde, ging er een lampje bij mij branden en moet ik toegeven dat ze door de hoogste inspiratiebronnen wordt beïnvloed, wat ik zonder die kennis ook al vermoedde door het zien van haar inderdaad lichtgevende werk.
Op 'Wassen' staat een rondborstige vrouw onder een waterval, haar volle rondingen gaan tot het naadje, een soort supervrouw, de allermoooiste oervrouw, waarbij grote vissen teder rond haar benen zwemmen.
Op 'Dromer' zien we een hemelse vrouw onder water zwemmen en op 'Overgave' zit een Aziatische vrouw te genieten van de regen, terwijl haar paraplu omgekeerd naast haar ligt. Aandoenlijk mooi die stevige, kleinere borsten. Ook schilderde ze de mooiste billen, die ik ooit geschilderd zag, waar het 'Billenboek' van Jan Cremer massapulp is.

Als kind is ze sterk gestimuleerd door haar ouders en ze wil met haar werk de Positieve Goddelijke Energieën op aarde brengen. Ze is diepgelovig en tevens vol lof over de schoonheid van het vrouwelijke naakt, mannen is ze nog niet aan begonnen, zou ze?...

Maakt niet uit, want ze maakt mijns inziens werkelijk opvallend mooie spirituele en erotische kunst, een door mij zeer geliefde combinatie, die zij als een speelse, messcherpe heilige uitvoert. Door haar onderwerpen zal ze waarschijnlijk eerst een buitenbeentje blijven, maar later zal men haar als een voorloopster gaan zien, zodra de mensheid meer oog krijgt voor spirituele realiteiten. Als oude ziel heeft ze ons nog veel visionaire schoonheid te bieden, terwijl ze dagelijks vol dankbaarheid uitkijkt over de oceaan, eilanden en bergen.

Er is verder weinig over haar bekend, ze is net zo raadselachtig als haar naam en ze hult zich in abracadabrataal, tenminste voor de meesten dan, ik weet niet of ze een goeroepositie ambieert, maar ze doet bij mij wel dat vermoeden rijzen. Haar e-mailadres is makkelijk te achterhalen, dus een echte kluizenaar is ze ook niet, maar dat is de pest met mensen die weinig over zichzelf loslaten, je wordt er trappelend van ongeduld nieuwsgierig van.
Zou ik het durven om haar een compliment te sturen? Ik ben bang van niet, want voor je het weet zit je gevangen in een obscure sekte vol misleidende oplichterij. Daarom doe ik het maar zo.
Ik deel haar goddelijke droombeelden ook wel zonder daadwerkelijk contact met haar.

Nieuwsgierig geworden? Google maar! want dat verdient ze sowieso, wat extra aandacht van kunstminnenden en zelfs van kunstleken! Wees gewaarschuwd, ze kan je voorstellingsvermogen naar hogere niveaus doen opstijgen, de vraag is of je dat aankunt!... Ze zal niet de eerste wezen die via kunst onbedoelde psychoses veroorzaakt.

Schrijver: Joanan Rutgers, 19 december 2011


Geplaatst in de categorie: idool

3.0 met 2 stemmen 278Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)