Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Israël in het nauw

Na een lange dwaaltijd van uithollend materialisme en spirituele armoede gaan we de oude Egyptenaren weer de handen schudden, want we gaan weer naar die Eenheid met de Goddelijke Wereld toe, ondanks de tegenstribbelende catastrofes van hardnekkige achterlopers, die zichzelf nog steeds uitleveren aan destructieve, gewelddadige, negatieve krachten.

'Wie goed doet, goed ontmoet' is een waar spreekwoord. Daarom leef ik momenteel mee met de inwoners van Israël, die door Iran bedreigd worden en niet zo'n beetje ook. Ik weet niet of de Kabbalisten voldoende tegenwicht kunnen bieden, ik vermoed van niet, want een kernbom is een aardse aangelegenheid, die met aardse middelen dient te worden bestreden. Ik kan met mijn inlevingsvermogen niet bevatten dat er een groep kwaadaardige Iraniërs bestaat, die Israël wil wegvagen, zonder enige compassie met het verschrikkelijke verleden van de joodse mensen. Ze zijn natuurlijk jaloers op hun rijkdom, maar zo arm zijn ze zelf ook niet.
Of is het de democratie, die ze vanuit hun dictatuur niet kunnen uitstaan, alweer vanwege jaloezie, het Kaïn en Abel gezeik. Van oudsher hebben de joden alle recht om op die aardse plek terug te keren en er een land te behouden.
Er worden heden ten dage oefeningen gehouden tegen een eventuele aanval van antrax of atoombommen, wat wel aangeeft hoezeer de dreiging aanwezig is, want acteerwerk is meer weggelegd voor de vijandelijke lafaards. Laf omdat ze met vele gelijkgezinden een vreemde eend in de bijt terroriseren en dreigen te vernietigen.

Israël is anders dan zij, Israël noemt de Levengever Jahweh in plaats van Allah, oeh!, wat erg, laten we ze daarom haten en met de dood bedreigen. Ze zijn landpikkers, die misbruik maakten van hun aangedane leed, die ons land hebben gestolen en ontheiligd, want ze leven er maar op los.
Dat zouden zelf ook graag doen, maar daar kunnen ze in hun beperkte bewustzijn niet bij, nee, liever dienen ze de anderen uitsluitende traditie van het inmiddels wereldwijd gedegradeerde en beschadigde islamisme, waar de liefdeskern uit verdwenen lijkt en enkel nog defensief van zich afslaan als religieus wordt betiteld, maar niets anders is dan onbeheerst impulsgedrag, waar geen Allah aan te pas komt.

Religie wordt wel vaker gebruikt ter vermomming van menselijke wandaden, denk maar aan de roomse seksmisbruiken en de inquisitie-gruwelijkheden, waarbij onschuldige, wijze kruidenvrouwen als heksen werden verbrand.
Wil ik nog even de Katharen noemen, die als uiterst vreedzame en vegetarische buitenbeentjes smerig vermoord werden door gewapende priesters. De gespleten motieven van de bloeddorstige kruisridders behoort u te kennen. Het gebod 'Gij zult niet doden!' is van grote betekenis en geldt niet alleen voor Iran, maar ook voor Israël, maar als Israël gericht de Iraanse kernbomfabricatie onklaar maakt, dan juich ik dat toe en gerichte verdediging zie ik niet als goddeloosheid, al blijft dat moeilijk, want je doodt hoe dan ook en dat wordt door Jahweh en Allah ten zeerste afgekeurd, dus heb ik ongelijk en is oorlogvoering kwaadaardig.

Beter is het om 'Imagine' en 'Give Peace A Change' van John Lennon vanaf de Klaagmuur en de minnaretten de leefsfeer te doen verruimen.


Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=qq7qZrXYtvk

Schrijver: Joanan Rutgers, 26 maart 2012


Geplaatst in de categorie: oorlog

1.4 met 5 stemmen 142Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
joop
Datum:
13 april 2012
Email:
joopspeedlinq.nl
Zo is dat. Landpikkers. Agressors. De tweede wereldoorlog was beroerd voor ze, maar ze doen sinds 1948 exact hetzelfde dus al te zielig kunnen ze zich met goed fatsoen niet voordoen.
Check je feiten omtrent zionisme en ga eens op onderzoek voordat je klakkeloos vertolkt wat je gevoerd wordt. Vraag je af wie, waarom, hoe.
Jammer dat onweerlegbare feiten tegenwoordig als extremisme beschouwd worden en de boodschapper als een terrorist.
Naam:
Langskomer
Datum:
9 april 2012
Notenkraker heeft volledig gelijk.
Naam:
Notenkraker
Datum:
26 maart 2012
Van oudsher hebben ook Palestijnen alle recht om op die aardse plek te blijven en hun land te behouden, vergis je niet. Verder scheer je alle wereldreligies over 1 criminele kam en is er een groot verschil tussen de werkwoorden doden en moorden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)