Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Debat of opgelegd pandoer

Afgelopen avond zitten kijken naar wat was aangekondigd als een debat. Mooieklerenmensen die over mijn rug bepalen wat en aan wie ik moet betalen om de ondergrens te kunnen halen.
Ze hebben het over bezuinigen maar ze komen met hogere kosten in levensonderhoud, de btw gaat omhoog, aan mij is dat niet besteed, ik heb al zo weinig te verhapstukken. Het liefst zou ik nu in een hoekje willen kruipen, verdriet verzuipen en mijn hoop op betere tijden in rook zien opgaan. Maar dat wordt ook duurder als het aan de mooieklerenmensen ligt, er blijft voor mij godverdomme weinig meer over, minimaal bestaan.

Koningshuis zou toegevoegde waarde betekenen voor dit kille kikkerland, waarom wordt daar geen belasting over geheven? Toegevoegde waarde, laat me niet lachen, toegevoegde belasting, belasting over belasting, regenten klitten samen en lachen zich de ballen uit hun broek.

Afgelopen avond werd mij duidelijk dat het niet meer uitmaakt of je door de kat of de hond wordt gebeten. Het zijn de ratten door wie ik besnuffeld word, ze verlaten het zinkende schip niet, ze bestormen het.

Mooieklerenmensen, ze kunnen wat mij betreft .....

Schrijver: Fred, 27 april 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

4.4 met 8 stemmen 190Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
27 april 2012
Als die politici in ongewassen, ongestreken kloffies van de kringloopwinkel gaan lopen, ben ik bang dat de andere landen ons gaan verwarren met derdewereld-landen, die men ook niet serieus neemt. Armoede stinkt, denken de meesten. Toch verdient je krasse hartenkreet minstens een fles Glenfiddich op kosten van die rare snuiters en modepronkers met uitpuilende beurzen.
'Een dronken clochard heeft vannacht rattengif in de Tweede Kamer verstrooid, gelukkig zonder effect, de dader in kwestie wordt nog verhoord door de politie, waar hij weigert te spreken, maar hij zal hoogstwaarschijnlijk TBS krijgen...', citaat uit de NRC.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)