Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Pure raki

Er bestaat een sterke drank, die je in de fik kunt zetten, omdat het een zeer hoog alcoholgehalte heeft. Maar om dat al brandend te drinken moet je compleet gestoord zijn. Vuurslikkers zijn er globaal gezien veel minder dan vuurspuwers. Toch is brandewijn en sterke drank een perfecte remedie tegen fysieke pijnen, zij het meestal tijdelijk, of je moet er geheel in verdwijnen, wat niet wil zeggen dat je fysieke ongemakken en tragedies daarmee oplossen. Na iedere vorm van verdoving komt op den duur de ontwaking in het volle licht en dan werkt de beneveling niet meer, dan sta je oog in oog met de aardse pijn.

Syrië is nu je dit leest een land in grote nood, omdat een dictatoriale elite de simpele (lees eerlijke, uitgebuite, kwetsbare) burgerbevolking uitmoordt, omdat deze vrijheidminnende mensen zich tegen hun onderdrukkende regime keren, ook omdat ze armoede lijden en vanwege de extreme rijkdomverslaving van de meedogenloze roofdierrijken. Deze vrijheidsstrijders vechten met katapulten en oude geweren tegen een zwaarbewapend leger, die niet het lef heeft om de minderbedeelden te verdedigen, maar kiest voor de verwende machthebbers. Bewapende ordeverdedigers zijn vaak hypocriet en op de hand van misdadige dictators. Toch is er een Vrij Syrisch Leger en staan er meerdere landen te popelen om in te grijpen, met of zonder de goedkeuring van China en Rusland, die overigens wel meer en meer ook hun afkeuring uiten over de Syrische wandaden en satanische moordpartijen. Hun systemen lijken in wezen nogal op die in Syrië, nogal wiedes dat ze terughoudend zijn, maar het loopt in hun landen vooralsnog niet die spuigaten uit, dat is het grote verschil.

Ik heb maar een pure fles raki achterover geslagen om die sores in Syrië te verwerken. Een aanrader voor iedere, onschuldige Syriër. Voor na deze dwaze burgeroorlog, okay?

Schrijver: Joanan Rutgers, 31 mei 2012


Geplaatst in de categorie: oorlog

0.0 met 9 stemmen 151Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Langskomer
Datum:
31 mei 2012
Ik denk dat je niet op de hoogte bent en de zaak van de Westerse kant bekijkt. Wacht maar tot in Syrië alle vrouwen bourka's dragen en de sharia de wet uitmaakt. Vele rebellen zijn ingehuurde buitenlanders, of weet je dat ook niet?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)