Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Humoresk onderuit

Weet u wat ik leuk zou vinden, morgen in de loop van de dag het einde van deze wereld meemaken. Maar dan wel zo dat iedereen zich daar op kan voorbereiden en beseffen wat dat inhoudt.

Bonussen niets meer waard, wachtgeldgeile plucheklevers die van hun zetel vallen, woordenbreiers die hun schrijfgerei op de schroothoop gooien, prijswinnaars met blinkende bekers zonder inhoud, elite met een bek vol tanden, stront aan de knikker, Bea dun door de broek schijt aan de onderdanen geconfronteerd met een troonstoelondergang.

Gaaf toch, uiteindelijk allemaal gelijk, moeten we gewoon doen, lachend de pijp uit. Iemand vroeg zich eens af waarom ik (bijna) altijd refereerde naar de categorie humor. Glimlachend heb ik niet gereageerd.

Schrijver: Fred, 13 juni 2012


Geplaatst in de categorie: humor

3.1 met 7 stemmen 148Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Jacob
Datum:
14 juni 2012
Grappig schetsje, Fred. Maar ik vrees wel dat je de echt slechten onder ons bent vergeten. Die zullen in de zekerheid van straffeloosheid nog wel even hun driften botvieren.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 juni 2012
Dat je op leeftijd de wetten aan je laars lapt, is tot daar aan toe, maar om nu helemaal defaitistisch, anarchistisch en nihilistisch de samenleving bot te vierendelen, is van een laag allooi en brengt je direct aan de schandpaal!
Met koningin Beatrix als eerste om een rot ei naar je arrogante tronie te gooien! RÁÁK!!! Heel Nederland juicht!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)