Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Over reacties gesproken

Zou meneer Rutgers misschien een beetje willen dimmen? Ik ben er niet van gediend om voor alles en nog wat uitgemaakt te worden, schelden doe je maar in je eigen kleutertijd en verder heet Fred precies zoals je dat spelt: F R E D. Domme smakeloze grappen als fret wil ik van jou niet meer zien. Je mag dan graag denken dat je zoveel beter bent dan de rest van de wereld, hier zit iemand die daar heel anders over denkt.

Schrijver: Monique Methorst, 13 augustus 2012


Geplaatst in de categorie: woede

3.9 met 18 stemmen 263Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
17 augustus 2012
Hoi Monique, laat Joan (m/v) gewoon links dan wel rechts liggen, niet de moeite waard om op te reageren. Ik zeg, 'ach gut'.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
17 augustus 2012
Email:
moi636yahoo.com
Meer hoef ik jou ook niet te kennen hoor, zo is het wel genoeg. Je gaat ook volkomen voorbij aan ordinaire scheldpartijtjes, joh laat me niet lachen. Jij een minderwaardigheidscomplex? Nou nou... daarom steeds maar weer die jaloezie zeker?

Ivan Grud: dank je wel.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
16 augustus 2012
Je kent me maar nauwelijks. Protser! Ik beter dan de rest van de wereld? Dat heb ik nooit beweerd en trouwens, ik lijd al mijn hele leven aan een minderwaardigheidscomplex, een nul-gevoel, waar jij geen weet van hebt. Je projecteert dus op de volkomen verkeerde, dus moet het wel een jaloezie zijn inzake de woordkunst, maar dit is echt het laatste wat ik aan jou wens te besteden, Calimero!
Naam:
Ivan Grud
Datum:
15 augustus 2012
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Zo is het, en niet anders, normen en waarden weten wij het nog ?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)