Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Pussy Riot en Malala Yousafzai

De werelddruk zal geholpen hebben, want Jekatarina Samoetsevitsj, dertig jaar, is vrijgesproken. Ze zou niet echt hebben meegezongen tijdens de anti-Poetin actie in een orthodoxe kerk. De andere leden van Pussy Riot, Nadezhda Tolokonnikova (22) en Maria Aljochina (24) moeten helaas nog steeds twee jaar naar een Siberisch strafkamp. Beiden zijn moeder van jonge kinderen. De dictator Vladimir Poetin vindt de veroordeling okay, daar 'zij dit wilden en dit hebben gekregen'. Koude kikker zonder enige empathie. De vrijlating van één van de drie is natuurlijk een afleidingsmanoeuvre, zodat we maar moeten denken dat het Russische gerechtssysteem wel degelijk afgewogen clementie kent. Amnesty International laat zich nooit foppen en zegt dan ook dat de veroordeling van deze drie onschuldige vrouwen op zich al een schandalig machtsmisbruik is. Ik kan ook manipuleren en daarom moet Poetin in mijn dromen zelf naar een strafkamp en wordt hij door Nadezhda en Maria bevrijd, waarna hij wenend voor hen knielt en als een geknakte zenuwpatiënt eindigt in een malafide inrichting, waar zijn psychiater de look-alike van Stalin is, die hem met shocktherapie en zware medicatie tot een zombie maakt en hem sadistisch met stinkende adem zegt: 'Jij wilde dit en je hebt dit gekregen!'.

Klaarblijkelijk en ogenschijnlijk gaan de Taliban-wreedaards vele stappen verder in hun koelbloedige moorddadigheid, zeker nu ze de veertienjarige Malala Yousafzai hebben geliquideerd. Malala was openlijk tegen het terrorisme van de Taliban en ze was zeer enthousiast voor het meisjesonderwijs. De Taliban had haar gewaarschuwd en ze vonden haar te westers qua denkbeelden. Ze was niet alleen erg mooi, maar ook bijzonder intelligent. De Taliban zien vrouwen als ondergeschikte wezens, die alles moeten doen wat mannen willen. Doen ze dat niet, dan kunnen ze verminkingen krijgen en bij al teveel verzet tegen hun gewelddadige dictatuur de doodstraf. Straf ja, want dictators zweren bij het primitieve effect van strafsystemen, terwijl dat altijd tot veel meer ellende leidt. Moedige krijgers vermoorden geen vrouwen en zeker geen kinderen. De Taliban heeft hierbij zichzelf ontmaskerd als een troep laffe, religieus gestoorde, islam-verbasterde moordenaars, die iedere vooruitgang smoren, omdat ze dan hun primitieve heerszucht moeten opgeven. Fanatieke conservatieven met wapens en primitieve killersgedragingen zijn de laatste stuiptrekkingen van het kwaad op aarde. Liefhebbende mensen bezien hen terecht als bijna uitgestorven reptielen met stupide agressie, die enkel hun eigen kwaadaardigheid dient. Deze vuile moordenaars zouden het lef moeten hebben om zichzelf te doden, in plaats van positieve onschuldigen als Malala. Misschien redt Malala het after all, wat ik vurig hoop!, waarna ze zo snel mogelijk naar het westen of Amerika moet verhuizen, want die giftige Taliban-cobra's willen haar dan alsnog kruisigen. De Taliban probeert te heersen via bangmakerij en intimidatie, waar velen voor zwichten, maar daarom is er strijd in Afghanistan/Pakistan. In dat licht krijgt de term democratie een extra positieve dimensie.

Bah!, wat haat ik ieder onmens, die denkt dat hij of zij het gore recht heeft om een ander mens te beknotten of zelfs om te hakken!

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: woede

1.2 met 5 stemmen 131Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 oktober 2012
Allen die niet uit Christus zijn en handelen, die zelfs (christelijke) liefdevolle mensen (willen) vermoorden, die haat ik, net zoals Jezus o.a. de farizeeërs en schriftgeleerden heeft gehaat en al zijn dominante vervolgers, ook al hebben de geschiedenisvervalsers hem als emotieloze godheid beschreven, ik weet wel beter!
Die humbug van 'Heb je vijanden lief en als men je op je rechterwang slaat, laat je dan ook op je linkerwang slaan'. Zo'n doetje was hij echt niet. Misschien moet je mijn werkwoord 'haat' interpreteren als 'walg ik van', dan kun je het wel omarmen, maar ik doorbreek nu eenmaal graag heilige huisjes, vandaar HAAT.
Met jouw instelling vergoelijk je nog de moord op John Lennon en al die christenen, die voor de leeuwen werden geworpen! Wat heet!, zelfs de moord op Christus zelf! Ook al geloof ik in karmische loutering, dat vrijwaart me niet van mijn huidige incarnatie, die zo menselijk mogelijk wenst te reageren op menselijk onrechtvaardigheid en misdaad. Soms, naïeve Esther, verschuilt de christelijke liefde zich ook in pure haatgevoelens!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)