Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Lucky TV durft!

Na 'De wereld draait door' is er geregeld een korte, komische, actuele persiflage onder de noemer 'Lucky TV'. Het overtreft vaak de voorgaande uitzending. Onlangs maakten ze een geniale weergave van het optreden van Mark Rutte en Diederik Samsom in 'Pauw en Witteman' na hun breedbekkikkerglimlachen om hun bruggenbouwerij vol constructiefouten. Ik moest denken aan 'Bridge upon the river Kwai', de lachebekjes houden geen rekening met opblaasbommen, die de oppositie zeker zullen gebruiken en terecht.

Rutte en Samsom werden in Lucky TV neergezet als een vurig homostel, dat helemaal in elkaar opging. Eerlijk gezegd oogden ze niet anders en gleed hun liefdesroes als giftige nectar van mijn beeldbuis. De stank was niet te harden. Ik heb gelijk al mijn zelfgekweekte wietplanten in de fik gezet. Samsom zei zelfs dat hij een enorme stijve kreeg van Rutte en Rutte erkende de wilde passie, die er plaatsvond. De liefdesroes was de oorzaak van het feit, dat ze hun pijnlijke bezuinigen met veel hilariteit brachten. Het korretje zout lag op het puntje van hun geil heen-en-weer bewegende slangetongen. Rutte verdedigde de standpunten van Samsom en andersom hetzelfde. Hun homosexuele passie nivelleerde al hun politieke obstakels. Hun inkomensniveau verschilt dan ook nauwelijks en wat dat betreft zeiken ze voor de poes haar kut.

'Waarom raak je me niet meer aan?', klaagt Samsom's hunkerende vrouwtje terecht.
'Ik ben te moe!', antwoord Diederik. Wij weten hoe.

Ik wist wel dat het Torentje een fallussymbool is, maar dat het huidige coalitiekabinet er daadwerkelijk homosexuele bacchanalen uitvoert, is buitengewoon baanbrekend. Het is zelfs bevestigd dat de Belgische premier meer dan normaal is gesignaleerd in dat antieke bouwwerk. Hij komt vaak zes haringen met uitjes kopen bij de viskraam om de hoek. Een uur later opnieuw. Enzovoort. Volgens Lucky TV en mij.

Schrijver: Joanan Rutgers, 31 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

0.7 met 10 stemmen 196Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Eelt
Datum:
31 oktober 2012
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Joanan, je hebt een prachtige persiflage geschreven, maar ik moet toch zeggen dat fatsoenlijke homo's hun passie voor elkaar wat meer zouden verbergen.
Wat een smeerlappen. Ze jagen talentvolle veelverdieners het land uit. Er komt een emigratie vloedgolf van getalenteerde Nederlanders. Overal elders worden zij niet kaal geplukt.
Het cijfer voor jouw column is veel te laag. Je verdient een tien!
Rutte en zijn vriendje hebben zeker mensen gehuurd om opstandig geschrijf de grond in te stampen.
Helaas bestaat de oppositie uit geestelijk onvolwaardigen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)