Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 2175):

Snelweg van het woord

Ik begeef mij van A naar B, het stuur in mijn handen geeft me de vrijheid om de onderbroken kreetstreep links en rechts te passeren. Trajectcontrole beweert kolommen waaruit ik mag kiezen, links snelheidsduivels, rechts langzaam maar zeker, door het midden de weg omhoog naar godverdegodver de enige ware.

Ik heb een hekel aan de constante stroom aan blokjes die mij voorbij jakkeren, cruise control op 4 of tien, ik weet het niet. Dan lees ik liever nog de billboards tbv de eventuele aanschaf van Sloggi slips, zo'n veter in m'n achterste lijkt me spannend.

En dan besef ik dat ik het snelverkeer poog bij te houden op mijn oude drieversnellingen Gazelle en snel ik weg van het woord. Mea culpa, mea prinses maxima culpa.

Religie zuigt, vierendelers zijn des duivels, ik overgiet alles met een humoresk sausje. Terug naar het zandpad, paard en wagen.

Schrijver: Fred, 11 dec. 2012


Geplaatst in de categorie: humor

4,0 met 1 stemmen 107Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:J.de Groot
Datum:12 dec. 2012
Emailadres:joke190411hotmail.com
Bericht:Maar jij hebt echte 'handremmen'
dat kan niet iedereen zeggen, wel gebruiken hé!

Naam:Monique Methorst
Datum:11 dec. 2012
Emailadres:moi636yahoo.com
Bericht:Een topper Fred!


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)