Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Weerloze ouderen en andere machtelozen meedogenloos bestolen

Zelfs de AOW is verlaagd. Een stel mislukte baantjesjagers is aan de macht gekomen. Hoe komen de kiezers toch zo dom om altijd maar weer de verkeerde keuze te maken?
Aan Samsom zie je toch zo, dat hij meer geschikt is als exploitant van een kermisattractie dan als vice premier. Rutte, maak hem deurwaarder. Natuurlijk wil ik deze beroepsgroep niet beledigen, maar die zijn door het rampzalige beleid hier te gering in aantal. Bovendien zijn er lieden onder die walgen van hun werk, omdat zij mensen moeten aanpakken die buiten hun schuld in moeilijkheden zijn gekomen. Velen zoeken nu een menselijk beroep, terwijl er al een tekort is aan goede ambtsdragers.
Eerlijke incasseerders, ga staken zolang er geen fatsoenlijk beleid komt.
Deze 'democratisch' gekozen kliek ontziet zelfs de minima niet.
Als enige oplossing voor velen zie ik dat ze bij de kinderen gaan inwonen, met het 'inkomen' van de ouders en het niet meer betalen van dure kinderopvang kan zo'n commune zich af en toe nog een kop koffie veroorloven.
Neem een 'kostganger' in huis. Er worden genoeg mensen op straat gezet, dan moeten die gezinnen maar gesepareerd gaan wonen.

Nederland is niet in staat om voor een fatsoenlijke oude dag te zorgen. Je pensioen wordt gestolen. Ouderen, verlaat Nederland en ga naar een fatsoenlijk land. In Nederland ben je toch niets anders als een melkkoe en tegelijkertijd onkostenpost. Laat dit stel huichelaars stikken.
Zoek desnoods een paar gepensioneerde officieren om een leger aan te voeren van gedupeerden door dit wanbeleid. Pleeg eindelijk een staatsgreep. Het leger is ook al weg bezuinigd.
Huur met een flinke groep een bus en ga inkopen doen in de ons omringende landen. Vermijd zoveel mogelijk om iets in Holland te kopen. Alleen het touw om jezelf op te hangen mag je hier nog kopen.
Wie wil er nog leven in een land waar je zo bestolen wordt.
Laat de hypocrieten stikken en eet alleen nog wat gezondheidsgoeroes afraden.
Ze willen alleen maar dat je oud wordt om je te kunnen beroven en je een minderwaardigheidsgevoel aan te praten, omdat je te duur bent.
Als je mijn raadgevingen niet wilt opvolgen leef er dan op los en sterf jong.

Oud worden is al geen pretje, maar als je zonder enig verweer nog bestolen wordt, hou er dan op een prettige manier zo vlug mogelijk mee op. Laat je niet behandelen door een dokter, die zijn ook niet te vertrouwen. Ga naar een ouderwetse kwakzalver dan ben je eerder van de rotzooi af. We moeten allemaal een keer dood, maar laten we zelf bepalen, hoe en wanneer.
Ik ben voor doodvreten en zuipen. Ik ben al begonnen.

Er is weer een boek van me verkocht. Genoeg reden om met een paar vrienden naar Duitsland te rijden en daar een flinke hoeveelheid whisky aan te schaffen.
Dat wordt morgen niet schrijven, dus vertraging van het verschijnen van mijn tweede boek.
De redactie wordt bedankt voor het publiceren van zoveel columns, die tot heil van de lezer werden geschreven.
Ik heb geen zin meer om me te laten uitzuigen door een stel vampiers.
Binnenkort drink ik Nectar en Ambrozijn en zal bij de grote heerser smeken om geen enkele minister van dit kabinet toe te laten. Ik hoop dat ze heel lang mogen leven om wroeging te krijgen van hun wandaden. Die wens zal ook wel weer niet in vervulling gaan. Om spijt te krijgen heb je een geweten nodig.

Adieu allemaal. Ik ga een poging doen om mijn lever te laten barsten.

Schrijver: Eelt, 28 januari 2013


Geplaatst in de categorie: woede

3.0 met 51 stemmen 349Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Eelt
Datum:
29 januari 2013
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Je kunt het bijna niet geloven,maar daar is het inderdaad nog erger. Dat wil echter niet zeggen dat we hier alles moeten pikken. Hier is in een aantal eeuwen een maatschappij opgebouwd.
Als we fatsoenlijk genoeg waren hielpen we die mensen daar en niet die bedriegers in Griekenland.
Suus het kan altijd erger. Ik ga niet naar die landen van jou, maar jij kunt wel naar de Mokerhei
Naam:
Suus Jongmans
Datum:
29 januari 2013
Overweeg, beste Eelt, anders eens emigratie naar Mali of Congo.
Naam:
George
Datum:
28 januari 2013
Ugh!
ps. laat die lever toch maar heel, want we willen 't vervolg lezen.
Naam:
J.de Groot
Datum:
28 januari 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Anton, eerlijk is eerlijk, moest wel even om je lachen!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)