Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 2274):

Tsjilp en piep piep

Het verhaal is al meer dan 2000 jaar oud en beloofde de verlosser. Sindsdien zijn er meer oorlogen dan ooit gevoerd, vloeiden woorden uit scherpe pennen en is er niets veranderd. Een vleugelslag in Den Haag veroorzaakt gedonder in Amsterdam, sprookjes worden voor waarheid aangenomen.

Ik zit hier tsjilpend op eieren en verwacht piep en piep kuikentjes, broedend op iets moois. Ik ga daar voor, al moet ik Jezus persoonlijk aan het kruis spijkeren. Dat is mijn houvast.

Schrijver: Kareltje, 4 mrt. 2013


Geplaatst in de categorie: individu

2,0 met 27 stemmen 296Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:P.Aashaas
Datum: 5 mrt. 2013
Bericht:Leg nog maar een paar eieren, Kareltje, Pasen komt er aan, afnamen genoeg.

Naam:J.de Groot
Datum: 4 mrt. 2013
Emailadres:joke190411hotmail.com
Bericht:Zo,ook dit eitje is gelegd!

Naam:Joanan Rutgers
Datum: 4 mrt. 2013
Bericht:Je Calimero-haat jegens Jezus Christus is absurd en waanzinnig opgefokt. Niets veranderd? Dat denk jij maar, vele anderen zijn wel positief veranderd door de Christusgeest! Je humanisme is nog geen reden om het ultieme humanisme, het christendom, uit te kafferen, met als valse reden de vele religieuze oorlogen. Het wáre christendom staat los van al die bloedbaden. Denk aan Essenen, Katharen, Tempeliers en Rozenkruizers. De Jezus, die jij wenst te kruisigen, is niet de Jezus, die werkelijk en ook voor jou zichzelf liet kruisigen. Je kruisigt een zinloos waanbeeld!


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)