Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Hulpehoevenden worden langzaam vergiftigd

In ons gekke vaderland hebben we plof- en scharrelkippen, industrie- en varkens die gescharreld hebben. Er wordt een heleboel herrie gemaakt over de wijze waarop ons consumptievee geleefd en geslacht wordt.

Niemand denkt aan de slachtoffers van viezeriken die kant-en-klaar maaltijden fabriceren en die smurrie nog verkopen ook. Welke mensen moeten die rotzooi vreten? Dat zijn op de een of andere manier gehandicapten, mensen in instellingen, waar de knoeiers goud aan verdienen. Ook nog thuis wonende stakkers, sommige klanten van deze misdadigers verbeelden zich dat zij het te druk hebben om een eenvoudige doch voedzame maaltijd te bereiden.

Het blijft een raadsel waarom nooit een bezorger van dit afval vermoord wordt.

De supermarkten, die een paar centen extra best kunnen gebruiken, omdat zij elkaar op leven en dood beconcurreren, gaan ook nooit aan diggelen. Het blijft een raadsel hoe mensen die smeerlapperij naar binnen werken. Als er doden vallen is het onder de consumenten van die met ongedierte en al in een plastic bak geflikkerde 'maaltijden'.
In dit door halve garen geregeerde land - die zich overal mee bemoeien en je zelfs aanmanen om minder te drinken, terwijl ze zelf doorlopend dronkenmangedrag ten toon spreiden - wordt toegestaan dat er boerenkool verkocht wordt die naar pruimtabak smaakt. Bloemkool die naar door een nijlpaard gefabriceerde mest smaakt. Varkenssnot wordt heerlijke puree genoemd. Rook en drink je liever dood dan je langzaam te laten vermoorden door fabrikanten die rotzooi verkopen onder de naam van eten. Woekerwinsten worden er op die muizenhapjes gemaakt. Ik bedoel natuurlijk de hoeveelheid. Het zou van een sadistische instelling getuigen als we muizen dit lieten eten.
Zoals gebruikelijk in dit land laten we er gewoon de hulpelozen voor opdraaien.

Werd er op Koningsdag, tijdens het galadiner, zulk vuilnis aan de gasten voorgezet, dan kwam er een groot schandaal.
Alleen deze scribent, de mensenvriend, heeft deze rommel, geleverd door een heleboel leveranciers, geprobeerd. Mijn maag is niet zwak, maar protesteerde hevig. Uit protest is mijn prostaat zelfs in opstand gekomen.
Een lafaard ben ik niet, maar ik durf die door psychopaten gefabriceerde kouwe kak niet meer te nuttigen. Een masochist ben ik niet.

Jezus is een verschrikkelijke dood gestorven voor ons aller welzijn. Als je echt lijden wilt, eet dan iedere dag een kant-en-klaar maaltijd.
Volgens mij is het een complot. Alles wat leuk en lekker is verbieden en afval aan hulpeloze mensen voorzetten.
We zijn overbevolkt: treiter de mensen dood en doe alsof je met het welzijn van iedere arme sukkel begaan bent.

Lekkere ganzen en zwijnen mogen niet afgeschoten worden, terwijl ze veel schade aanrichten. Mensen hebben we ook teveel, toon je vooral bezorgd over hun welzijn, maar laat ze begraven worden als slachtoffer van louche producenten. Dat gaat snel, zo worden mensen levensmoe.

Schrijver: Eelt, 7 maart 2013


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3.7 met 41 stemmen 216Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)