Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Waargenomen

Zuiderpark, Den Haag. In onnavolgbare vlucht bewolken kauwen en kraaien de lucht, zij vliegen paarsgewijs, wenken en zwenken verlangend naar de lente. Nijlganzen claxonneren aanwezigheid, meerkoeten dan waterkippen, halsbandparkieten draaien de knop om.

Ringweg, drie vadsige hoofddoekdames wandelen het vet van hun dijen in een taal die ik niet versta, maar ik begrijp dat ze ravissante verschijningen waren voordat ze uitgehuwelijkt werden. Tsja, 's lands wijs en oneer vraagt om een neef die de drie op afstand in de gaten houdt. En dan kom ik Melissa tegen, dochter van een volgevreten moeder en een laagopgeleide vader, haar moeders voeder.

Melissa is te vroeg groot gegroeid, het huis uit gegaan en rent zich nu de kilo's van haar lijf die pa en ma haar op te jonge leeftijd via de patatboer hebben meegegeven. Met mayo uiteraard. Ringweg, Melissa passeert de hoofddoekdames met gemak ondanks haar te zware benen, geen neef te zien.

Vlaamse Reus en een schattig klein zwart konijntje, beiden schijnbaar achteloos achtergelaten. Maar ik heb ze waargenomen en ik besef dat het hele verhaal hier voorafgaand totaal onbelangrijk is. Het zij zo...

Schrijver: Kareltje, 6 april 2013


Geplaatst in de categorie: moraal

3.5 met 4 stemmen 125Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Günter Schulz
Datum:
6 april 2013
Weergaloos wederom een geheel tafereel in vogelvlucht. De aangekondigde opvolger op 1 april (hoezo grap?) gelukkig nog niet waargenomen. Het blijve zo...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)