Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Arme Ingrid

De gevierde volleybalspeelster Ingrid Visser is geboren op 4 juni 1977 in Gouda.
Volleybal is een eerlijke, onschuldige sport en Ingrid blonk er in uit.

Ze was aanvankelijk getrouwd met de Braziliaans-Amerikaanse volleybalspeler Rico Guimaraes.

Ze trouwde later met de tweeëntwintig jaar oudere Lodewijk Severein en ze woonde met Lodewijk in Murcia.

Haar voormalige manager Juan C.L. probeerde geld van haar af te troggelen, maar dat doorzag zij en ze weigerde hem onrechtmatig geld te betalen. Dat pikte de heetgebakende crimineel niet en zodoende smeedde hij zijn moordplannen met twee duistere Roemenen, die nergens voor terugdeinsden. Op 13 mei 2013 werden Ingrid en Lodewijk vermist en startte een massale zoektocht naar hen. Men vreesde het ergste.

De Spaanse politie verdient een compliment, want de rechercheurs wisten via een huiszoeking materiaal te vinden, dat leidde tot de plek des onheils. De restanten van Ingrid en Lodewijk werden teruggevonden in een citroen-boomgaard in Alquerias, twaalf kilometer van Murcia. Hun lichamen waren begraven op een halve meter diepte en hun lichamen waren in stukken gezaagd en in vuilniszakken gestopt.
Die smerige Juan C.L. heeft twee onschuldige mensen laten vermoorden, omdat hij om geld verlegen zat. Niet te geloven en hoogst bizar en horror-achtig.

Ingrid werd vijfendertig jaar. Ze was het betreurenswaardige slachtoffer van een psychopathische loser, die geld boven mensenliefde stelde.

Ik kan er niet bij, zo'n mooie, jonge vrouw in mootjes gehakt. Zoveel denkbeelden en handelingen zijn inhumaan en moorddadig. Moordenaars worden vaak onterecht gedekt door valse overtuigingen.

Ach, lieve Ingrid, mijn haat voor je moordenaars heeft geen enkele zin, maar door je in mijn hart te sluiten weersta ik alle negativiteit van je anti-krachten.

Schrijver: Joanan Rutgers, 30 mei 2013


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.7 met 6 stemmen 177Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
30 mei 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Eens!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)