Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De laatste troef van Joran

Joran van der Sloot zit niet stilletjes weg te kwijnen in zijn Peruaanse gevangenis, want hij zet alle zeilen bij om zo snel mogelijk weer vrij te komen. Zo geeft hij zijn medegevangenen Engelse les en lijkt zijn moorddadige verleden alweer heel ver van hem af te staan, want zo gaat dat met onbehandelbare psychopaten zoals hij.

Op Aruba, waar hij zichzelf heer en meester waande, maakten de drugs het bloeddorstige beest in hem wakker en vermoordde hij mogelijk de achttien-jarige Nathalie Holloway, omdat ze weigerde met hem te vrijen. Dat kon hij niet verteren, want van zijn ouders kreeg hij altijd, wat hij wilde. De verwende aap maakte zijn eerste slachtoffer en hij ontdeed zich van haar lichaam op een plek, die hij tot op de dag van vandaag niet wil onthullen. Hij had zelfs het gore lef om de ouders van Nathalie af te persen voor 250.000 dollar, want daarvoor zou hij dan de plek onthullen. Hoe geestesziek kan iemand zijn?

Via vrouwenhandel in Thailand kwam hij in Peru terecht, waar hij na vijf jaar een tweede jongedame dood slaat en wurgt, de eenentwintigjarige Stephany Flores Ramirez. Deze keer zijn er zelfs videobeelden van hem en kan hij niet anders dan de roofmoord bekennen. Deze Hollandse moordenaar kreeg 28 jaar celstraf, maar dat is erg lang voor een type als Joran en dus wil hij strafvermindering en gokt hij op zo'n 20 jaar. Dan is hij 46 als hij op vrije voeten komt, zeg maar nog een half leven te gaan.

O, wat is die geslepen boef slim, want in augustus 2013 zal hij in de gevangenis trouwen met zijn 23-jarige verloofde Carol Figueroa Uceda, met wie hij al een kind heeft, klaarblijkelijk in de gevangenis verwekt. Dat kan daar dus. Hij gebruikt dit berekenende huwelijk als misleidende dekmantel. Zo van kijk eens aan hoe hij ineens van goede wil is!
Carol bezoekt de brave Joran iedere week en ze zegt 'Hij is erg veranderd. Joran is mijn leven!'. Met die onverstandige euforie mag ze wel oppassen, dat hij haar leven ook neemt. Ze moet ook behoorlijk gestoord zijn om met deze onveranderlijke psychopaat in zee te gaan. Hij speelt dat hij is veranderd, het naïeve schepsel heeft niet in de gaten, dat zij wel eens zijn derde slachtoffer kan worden, als het hem weer eens niet naar de zin is. En reken maar dat hij in zijn cel weer de nodige frustratie opbouwt.

Toch zit Amerika hem nog steeds op de hielen en mocht de mediatrekker Joran ooit vrijkomen, dan zal Amerika om uitlevering vragen en dat krijgen ook. Onder het mom van afpersing van de familie Holloway, maar in essentie natuurlijk om hem alsnog te berechten voor de verdwijning van Nathalie, hoe gewiekst hij dit, met behulp van wijlen zijn vader ook heeft verdonkeremaand.
Al is de leugen nog zo snel,...

Schrijver: Joanan Rutgers, 10 juni 2013


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.8 met 4 stemmen 105Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Petra Hermans
Datum:
10 juni 2013
Email:
worldpoet546live.nl
'Hoe geestesziek kan iemand zijn?'
Goed geformuleerd.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)