Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Laatste pokertroef

Er kan inmiddels een thriller over zijn leven worden gemaakt, maar ik denk niet dat Hollywood één dollar voor hem over heeft. De boef in kwestie is de onbehandelbare psychopaat Joran van der Sloot, die door Amerika wordt gezocht, omdat hij de ouders van zijn eerste slachtoffer Nathalie Holloway best wilde vertellen waar het vermoorde lichaam van hun dochter ligt, mits hij maar even 250000 dollars van hen zou krijgen. Hoe gestoord en gevoelloos kan een mens zijn? Vanwege deze grove afpersingszaak zullen de Amerikanen hem, zodra hij in Peru vrijkomt, botweg in zijn nekvel grijpen en hem naar een Amerikaanse gevangenis slepen. Zoiets als voorheen Alcatras.

De eenentwintigjarige Stephany Flores Ramirez was zijn tweede slachtoffer, omdat ze op zijn laptop bezwaarlijke feiten over Nathalie ontdekte. Joran heeft haar daarna woest geslagen en straffend gewurgd. Nathalie weigerde seks met hem, Stephany was ondeugend. In Thailand handelde hij in vrouwen, wat al aangeeft hoe zijn vrouwbeeld in elkaar steekt. Nu even goed opletten!

Mister Joran treedt één dezer dagen in het huwelijk met zijn 23-jarige verloofde Carol Figueroa Uceda. Ze is inmiddels de moeder van hun kind. Een moetje dus. Huwelijkslocatie: Jorans gevangenis. Hij moet nog 28 jaar, maar hij hoopt op strafvermindering, gezien zijn nieuwe doel: huisje, tuintje, beestje. De ongelooflijk naïeve Carol zegt 'Hij is erg veranderd. Joran is mijn leven!'. Het dommerdje beseft niet dat zij weleens zijn derde slachtoffer kan worden. Als het hem opeens niet zint in de tweede helft van zijn leven, wanneer hij op vrije voeten denkt te zijn. Van mij mogen ze zijn gevangenisstraf verdubbelen op de dag van zijn dubieuze, valse, doorzichtige huwelijk. Cadeautje van de zaak, weet je wel?

Schrijver: Joanan Rutgers, 18 juni 2013


Geplaatst in de categorie: huwelijk

2.0 met 2 stemmen 259Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
19 juni 2013
Geen zorgen, hij heeft allang zijn laatste kaart gelegd, want de geheime politiediensten zijn niet van het jaar nul en ze zullen hem geen moment vrijheid meer gunnen. Ze zitten er zogezegd bovenop en natuurlijk tackelen ze dit ordinaire, criminele schijnhuwelijk!
Lekker levenslang laten zitten, die quasi-mysterieuze moordenaar!
Naam:
Petra Hermans
Datum:
18 juni 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Het is heel triest, dat tegenwoordig in onze vorm
van samenleving, dit soort personen nog steeds zo
ontzettend veel vrijheid wordt gegeven. Met alle
gevaren van dien. Ooit hoop ik, dat hij zijn laatste kaart
gelegd zal hebben...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)