Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Daten en eisen

Tjonge wat is daten moeilijk. Elke keer als je denkt dat je bij iemand zou passen, komt er weer een kink in de kabel. Een mens zou aan zichzelf gaan twijfelen. Gelukkig heb ik genoeg eigenwaarde om niet genoegen te nemen met een persoon die ik eigenlijk niet bij mij vind passen.

Natuurlijk zul je aan elkaar moeten wennen, maar hoe ouder je wordt hoe beter je gaat beseffen dat er en hoop zaken zijn, die bij jou niet door de beugel kunnen.

Zo heb ik ook wel een paar wensen, zoals niet roken bijvoorbeeld. Nu ja eisen zijn dat toch eigenlijk niet, meer een omschrijving om eventuele hindernissen uit de weg te ruimen.

Zou ik ook om een behoorlijke lengte mogen vragen die gelijk is aan de mijne of eventueel groter ? Natuurlijk ook een persoon die mijn kat wel ziet zitten, de zoektocht wordt dus al wat moeilijker. Tja en misschien ook de eetgewoontes, ik kan er echt niet tegen als iemand zijn eten naar binnen stouwt in een sneltreinvaart waar je u tegen zegt.

Zo langzamerhand geloof ik dat ik ook bij de mensen behoor die zo hu eisen stellen, lastig dus. Nuchter nagedacht weet ik, dat hier minimaal aan moet worden voldaan, omdat ik anders liever alleen blijf.

Het besef dat ik ook zo mijn eisen heb, is eindelijk tot me doorgedrongen.

Schrijver: Eva Mensch, 20 juli 2013


Geplaatst in de categorie: liefde

2.5 met 2 stemmen 1.264Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
eric
Datum:
26 juli 2013
Email:
hochstenbach_erichotmail.com
Lieve Eva (je echte naam ben ik vergeten...Sorry)
Je mag deze eisen stellen, dat is géén overbodige luxe. Wees jezelf en geniet van elke dag.

Dikke KUS Eric... als je wilt kunnen we altijd nog een weekend weg gaan.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)