Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Maandelijkse sirene

De Verenigde Staten van Amerika vrezen een extreme aanslag van de lafhartige terreurorganisatie Al Qaida, die tegenwoordig wordt geleid door de madman Ayman al-Zawahiri, een Egyptenaar van 62 jaar. Doet me denken aan Mozes, die op de vlucht was voor de vijandige Egyptenaren. De Rode Zee spleet open, Mozes en de Israëlieten ontkwamen, terwijl de Egyptische soldaten de verdrinkingsdood voor hun kiezen kregen.

Onze grote broer heeft inmiddels 21 ambassades in het Midden-Oosten gesloten en andere landen hebben hetzelfde gedaan, ook wij. De gewetenloze boeven van Al Qaida krijgen zo veel negatieve aandacht en dat is teveel van het goede.
Boven Jemen vliegen talloze drones als irritant-zoemende insecten, die op jacht zijn naar daadwerkelijke bedreigingen.
Ik denk bij Jemen altijd aan mijn lievelingsdichter Arthur Rimbaud, die in Aden en Harar (Ethiopië) een moeizaam bestaan opbouwde. Aden was een bloedhete hel en in Harar werd hij continu opgelicht. Hij dealde met de moslims, maar hij teerde er flink bij in. Wapenhandel en slavenhandel leverden hem na alle gevaren nauwelijks iets op. Ruig gebied, ruige gewoonten.

De FBI geeft de persoon, die het lukt om de moslim-krankzinnige Ayman al-Zawahiri te elimineren, 25 miljoen dollars. Misschien wel realistischer dan de Staatsloterij, als je tenminste een soort Rambo bent.
Ik werd vroeger wel eens Rambo genoemd, maar ik onthou mij beslist van deze jachtpartij. Ik kruip nog liever in de stalen huid van een drone. Ayman haat moslim-ongelovigen en wil die uit alle moslim-landen verdrijven. Hoezo een islam-tic? De bloeddorstige duivel in kwestie is een voorgeprogrammeerde killing-machine, zonder de vredelievendheid van Allah en de supergoddelijke spiritualiteit van de Soefies.

Deze actie van ambassade-sluitingen doet me denken aan de maandelijkse sirene-checking. Toevallig staat er zo'n paniek zaaiend ding boven mijn flatwoning, dus ontkom ik er niet aan. Iedere keer als dat ding geactiveerd wordt, denk ik aan de tweede wereldoorlog en dat er Duitse bommenwerpers in aantocht zijn. Russische? Chinese? Jemenitische? Ik hoop maar dat het bij oefeningen blijft.

Ik wens die zielige Ayman zo'n sirene bij zijn schuilplaats toe, zodat alle drones op hem afschieten en Amerikaanse commando's hem in een mum van tijd weten onschadelijk te maken, net zo spectaculair als met die andere haatdragende, Allah-loze demon.

Schrijver: Joanan Rutgers, 7 augustus 2013


Geplaatst in de categorie: oorlog

2.8 met 4 stemmen 108Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)