Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Egyptische apocalyps

In Egypte is Babylonische spraakverwarring aan de orde van de dag en werkelijkheidsvervalsing via moderne media een nationale hobby. Menige Egyptenaar weet niet meer waar de kop of de staart van de gifslang Egypte zich bevindt.
Moe van de interne strijd laar Egypte binnenkort de ex-dictator Moebarak weer vrij en wie weet kronen ze hem weer, want de rapen zijn meer dan gaar. Egypte doet niet onder voor Syrië qua burgeroorlog-mensenrechtenschendingen! Welke redenen ze ook bedenken, er is nooit een humane, goddelijke reden die moord op de medemens rechtvaardigt. Aan de vruchten herkent men de boom en die vruchten rotten decennia in de wind.

Inmiddels is de as van het kwaad, want zo wordt het aan de wereld voorgesteld, de geestelijk leider van de Moslimbroederschap Mohamed (tja, hij zou eens Khrisna of zo heten!) Badie in de nor beland, vanwege aanzetten tot zinloze moord, maar dat is allemaal potsierlijk geneuzel, een doekje voor het bloeden, randdebiel actiemateriaal.

Let op, de machtige sheik Adel Shehato, fan van de vrouwonvriendelijke Sharia, wil alle christenen uitroeien als ze zich niet bekeren en ONDERWERPEN aan de wereldwijd onpopulaire islam, fossiel zonder goddelijke inhoud. Krakend gebeente vol trieste doodsdrift. Waar blijft de Moslimzusterschap?...

Het ergste vind ik wel dat de Koptisch-orthodoxe christenen als zondebok worden gebruikt door de zwaar gefrustreerde Moslimbroeders, wat hun sadisme verraadt. Ruim 700 kerken en vele Koptische instellingen zijn verwoest, terwijl de Kopten niets met het moslim-conflict te maken hebben. Pure onmacht van een ineenstortend moslim-kaartenhuis, dat nog even voor een afleidingsmanoeuvre kiest. Moslims betichten de Moslimbroederschap van quasi-moslimschap en terrorisme, maar inmiddels is geen enkele moslim meer te geloven, gezien de vreselijke realiteit. Wie het zwaard gebruikt, zal door het zwaard omkomen. Ik geloof dat Christus Jezus werkelijk nog heel wat goeds binnen de islam teweeg kan brengen!

Heb uw naaste lief als uzelf!

Het kan ook vóór het Walhalla!

Schrijver: Joanan Rutgers, 21 augustus 2013


Geplaatst in de categorie: oorlog

4.0 met 3 stemmen 77Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)