Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Syrische inhumaniteit

De wereldlanden wikken en wegen nog of er wel degelijk een chemische gifaanval in Damascus heeft plaatsgevonden, terwijl de schokkende beelden duidelijk zijn. Inmenging in een conflict is altijd precair, want voor je het weet ben jij de gebeten hond. Je er niet mee bemoeien, is altijd een veilige optie, maar dat maakt ons als omliggende landen ook schuldig aan de goddeloze massamoorden.

Volgens mij is het grootste deel van de wereld allang spuugzat van het regime van Assad, maar weten ze niet hoe ze deze geslepen boef op het matje kunnen slepen. Het Kwaad kent vele gezichten en vele uitwegen. Wereldwijd zijn de beelden van de gesneuvelde mensen getoond, veelal kinderen en tevens krachtige mannen, wat de sterke werking van het gifgas bevestigde. Ik vind het opvallend naar hoe Amerika terughoudend reageert, alsof ze ineens geen supermacht met internationale verantwoording meer zijn. De moedige houding van Frankrijk ben ik zeer toegenegen. Dat land is wel in staat van paraatheid om de arme bevolking van Syrië bij te staan. Nee, Nederland hapt als een sardientje naar adem.

Syrië wordt gedekt door evenzeer kwalijke landen als China en Rusland, wat satan goed uitkomt.

Als mensenlevens niet meer tellen, dan is God/Jahweh/Allah/Khrisna eveneens uit the picture. Goddeloos Syrië kan zich maar beter overgeven en met een schone lei beginnen, zonder geldgewin en machtsmisbruik en ernstige volksverlakkerij. Ben bang dat dat ver van hun bed is. Vermoed dat eeuwenlange spijkerbedden hun deel is.

Schrijver: Joanan Rutgers, 23 augustus 2013


Geplaatst in de categorie: oorlog

1.0 met 3 stemmen 638Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)