Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Amerika gaat aanvallen!

Amerika is ervan overtuigd dat de Syrische Assad-dictatuur met zenuwgasgranaten hun eigen bevolking heeft op gruwelijke wijze heeft gedood. Assad's boeven hebben de bewijzen systematisch vernietigd. Het gaat zeker bestraft worden, het is enkel de vraag hoe en wanneer. Vooral in West-Syrië zijn al vele locaties gesignaleerd, waar chemische wapens worden opgeslagen en gefabriceerd. De bereidheid om in te grijpen is naast Frankrijk aanwezig bij Engeland, Duitsland en Turkije.

Minister Timmermans zei bij Knevel dat Nederland op één lijn ligt met Duitsland. Het is natuurlijk geen wonder dat Israël ook meer dan genoeg heeft van hun gewelddadige en inhumane buurman. De VN-inspecteurs zijn onder vuur genomen door regeringsgetrouwe bandieten, die natuurlijk bang voor hun uitslag zijn. Het leger van Assad heeft ongeveer 700.000 militairen en ze hebben het verdrag tegen chemische wapens niet getekend, wat tekenend is.

John Forbes Kerry, rooms-katholiek, minister van Buitenlandse Zaken, volop onderscheiden Vietnam-veteraan, heeft de wereld toegesproken en is onomwonden in zijn oordeel aangaande de verreweg overschrijdende misdaden van Assad.
Professor Abdullah van Syrië reageerde bruutweg en als een kat in het nauw, door te stellen, dat als Amerika aanvalt, dat Syrië Israël zal bombarderen op wel 100.000 doelwitten. Hij ziet Israël als een kloon van Amerika.
In Israël heerst inderdaad democratie en daar hebben dictators een hekel aan. Kerry slijpt de messen en hij tolereert geen verdere escalatie van het Assad-regime.
Iran schijnt op de hand te zijn van Assad, maar dat valt te bezien gezien de massale, chemische moord op vele onschuldigen, veelal kinderen en vrouwen, wat volgens eeuwenoude oorlogswetten als het meest laffe wordt beschouwd.

De Amerikanen beschikken over ruim voldoende oorlogsmateriaal in die hitsige regio, dat chaotische wespennest. Dat de hel daar los kan barsten, is momenteel geen idee fixe. Maar als medemensen zijn we het verplicht om op te komen voor al die onschuldige slachtoffers, terwijl Assad zonder mededogen in zijn zwaar bewaakte onderkomen geniet van de rijkste gerechten en de meest exclusieve alcohol.

Ik begrijp absoluut niet hoe een werkelijke schoft als Assad nog in het zadel durft te blijven, dat kan alleen maar als er iets heel erg mis is in zijn tirannieke, hoogmoedswaanzinnige, goddeloze, misantropische, sadistische bovenkamers.

Hopelijk beslist Assad nog op het nippertje om zichzelf te laten opnemen in een gesloten afdeling van een psychiatrische kliniek, zodat een groot arsenaal psychiaters hem voor de rest van zijn leven kan proberen te analyseren en Ins Allah misschien wel een tikkeltje verbeteren.

Schrijver: Joanan Rutgers, 27 augustus 2013


Geplaatst in de categorie: oorlog

1.9 met 8 stemmen 100Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)