Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Nog niet ontmoet...

Je bent geweldig. De liefste op aarde. Je maakt me zo gelukkig.

Al mijn zorgen en frustraties neem je weg met een enkele kus. Mijn innerlijke onrust en dwalende gedachtes worden door jou woorden tot een kalmte gebracht. Samen op de bank met jouw hoofd op mijn schoot. Kijkend naar een film wetend dat jij er eigenlijk niet van houdt, maar omdat ik deze zo mooi vind jij bereid bent met me mee te kijken. Je lacht om mijn kinderlijke enthousiasme als ik het einde al wil verklappen en je kijkt liefdevol naar me als ik moet huilen om het stuk wat ik al tientallen keren gezien heb.

Ik schenk wat te drinken voor ons in. En vanuit de keuken kijk ik naar degene wiens liefde ik eigenlijk niet verdien. We doen boodschappen in het weekend. Samen naar de kroeg. Je moedigt me aan in de dingen die ik doe. En ik sta naast jou als zowel fysiek als mentaal. Het harmonieuze gevoel wat wij samen veroorzaken valt als een warm deken over me heen. Je ogen zijn twee heldere kristallen die recht in mijn ziel kijken. En als ik ’s morgens vanuit het nog warme bed jou stiekem lig te bekijken terwijl je met omgeslagen handdoek de douche uitkomt...

We maken plannen voor de toekomst. Onze vakanties, de feestdagen. En als ik in de winkel de nieuwe cd van je favoriete band zie liggen kan ik het niet weerstaan om deze mee te nemen. Omdat ik er zo van hou jou gezicht te zien stalen als ik je verras. We hoeven niks. En kunnen alles.

Samen staan we voor de spiegel gekke gezichten te maken met de tandenborstels in onze monden. We stappen in bed en ik kruip tegen je aan. De duisternis onthult het pure gevoel. En op het ritme van je hartslag van ik in slaap.

Je bent geweldig. De liefste op aarde. Je maakt me zo gelukkig. Ik heb je alleen nog niet ontmoet….

Schrijver: Thessa, 11 september 2013


Geplaatst in de categorie: liefde

3.5 met 2 stemmen 144Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Petra Hermans
Datum:
3 oktober 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Zo worden films ècht. Zo wordt het leven mooi.
Zó zou ik willen leven!
Het lijkt net, alsof je mijn gedachten lezen kunt.
Je hebt er een mooi gevoel met verlangen in weten
te combineren.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)