Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De vandalen van Greenpeace

Mijn woordenboek zegt dat vandalisme 'barbaarse vernielzucht' is, verwijzend naar plunderende Germanen.
Het is wel duidelijk dat de kortzichtige strateeg Poetin zich niet verdiept heeft in de nobele beginselen van de helden en heldinnen van Greenpeace, die hun leven wagen om de aarde en de dieren voor teloorgang te behoeden. Indirect beschuldigen de Russische hypocrieten en dikdoenerige leugenaars ook alle mensen die achter Greenpeace staan en dat kan maar zo de hele Nederlandse bevolking zijn, op enkele schijtluizen na. Echte vandalen zijn rovers, maar Greenpeacers geven juist al hun energie, hebben en houden, weg aan de aarde, terwijl Gazprom én Shell de aarde leegroven.

Met zijn altijd even norse, emotieloze tronie bazelde Poetin, dat hij onze koning van harte verwelkomt. Zijn gezicht spreekt echter boekdelen. Maxima moet wel heel vrolijk uit de hoek komen, wil die aardworm nog een reactie van vreugde geven. Willem kan maar beter alle aangeboden glazen wodka achterover slaan, zonder natuurlijk het meubilair en de antieke kostbaarheden in het Kremlin kapot te slaan, want dan belandt hij ook nog in de cel. Ik zie het al voor mij: Maxima in tranen op Schiphol alsmaar herhalend 'Hij was een beetje heel erg dom!'.

Krantenkoppen over de hysterische solidariteit van hem met de Greenpeacers.

Om onze poppenkastverhouding met Rusland eens flink te ontnuchteren kunnen we die poppenkastvriendschap beter omdonderen en lijkt het mij het allerbeste dat Willem en Maxima lekker thuis blijven bij de prinsesjes, die echt niet zitten te wachten op Sinterklaascadeautjes uit Rusland, zoals die domme Baboesjka's. Wil je Poetin echt een treffende poets bakken, dan moet je als koning een man zijn en het staatsbezoek wegens onoverkomelijke bezwaren afzeggen. Wegens het psychische vandalisme van de stupide gijzelarij van onze onschuldige Greenpeacers.
Deze misdaad verdoezelen onder de mantel der liefde is een bijna evengrote misdaad, want daarmee collaboreer je met de vijandige krachten.

Schrijver: Joanan Rutgers, 24 oktober 2013


Geplaatst in de categorie: woede

2.4 met 5 stemmen 94Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
21 november 2013
Ik wil best nog eens eindeloos met je bomen over het navrante lot van vele bomen, maar je gaat voorbij aan het feit dat andere natuurbewegingen zich verzetten tegen de extreme woudkap en dat Greenpeace eigen prioriteiten stelt, waarmee ze topwerk leveren, ondanks jouw woorden over omgezaagde bomen.
Naam:
Iris
Datum:
30 oktober 2013
Ik vraag mij al jaren af waarom Greenpeace nergens te vinden is waar enorme grote eeuwenoude, nobele bomen elke dag per duizenden worden gerooid, gezaagd en vervoerd op grote lastwagens. Begrijpen die mensen dan niet dat men de wereld aan het vernietigen is; dat de boom onze aardbol in leven houdt. Voor mijn part mogen die Greenpeacers nog een tijdje hun leven (en het onze) overdenken in Rusland.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)