Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

"Durf jij?" is wereldklasse!

Ik eindig mijn nachtelijke toestanden al enige tijd steevast met het beluisteren en bezien van de videoclip 'Durf jij?' van Ellen ten Damme, die ik als een waar meesterwerk beschouw, veel beter dan het hele oeuvre van Doe Maar of de zotternij van Toontje Lager, Blöf, Shaffy, Jolink, Hazes, Bauer, Rinus, Manke Nelis, Rita Corita, Anita Meijer, Lenny Kuhr, de rolstoelzanger van 'Zijn het je ogen', ik kom even niet op zijn naam, Baccara en Frank Boeijen.

Ik ben dolverliefd op Ellen ten Damme en dat mag nergens op uitlopen, maar het is toch hopeloos waar en God weet dat, wat genoeg zegt of niet soms? Enfin, wat je wel moet weten is dat de tekst van 'Durf jij?' door de edele dichter Ilja Leonard Pfeijffer is geschreven en niet door la Dietrich herself.
Ilja is in 1968 te Rijswijk geboren en hij woont momenteel in Genua, waarvandaan hij zijn literaire hoogstandjes lanceert.

Mooi van Ilja dat hij de tekst leverde, maar Ellen heeft er wel een eeuwigdurende wereldhit van gemaakt!

Ik zou gerust en tevreden bij 'Durf jij?' mijn laatste adem willen uitblazen, alhoewel ik dat liever doe met een ultieme, uiterst heftige vrijage met lady Ellen in het bijzonder. Zonder aarzeling.


Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=UO81Uy3PqvM

Schrijver: Joanan Rutgers, 31 oktober 2013


Geplaatst in de categorie: idool

2.8 met 6 stemmen 1.101Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)