Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Schrijversblues.

Dat ik nooit een breed publiek zal aanspreken met mijn teksten, dat wist ik al. Geen probleem, schrijven doe ik allereerst voor mijzelf, daarom houd ik ook geen rekening met nieuws, al of niet up to date. En dat ik niet iedere week een sterke instuur, is ook normaal. Zo goed ben ik nou ook weer niet en dat is prima. Vorige week teveel aan mijn hoofd, waardoor de column van vorige week iets minder was.

Maar als ik ergens wel een hekel aan heb dan is het om zoveel tijd en energie in schrijven te stoppen en dan zo afgerekend worden, op wat? Wat is nou het probleem? Voelt iemand zich soms aangesproken met mijn laatste "Mijn columpje"? Of voelt iemand zich soms zwaar in het kruis aangetast vanwege de foto? Dat is dan heel jammer, want laat ik nou deze tekst wél sterk vinden, mankeert geen ene moer aan.

Van mij zal je nooit een naam zien, ik hou er niet van om met namen van anderen te leuren op internet.
Het enige wat ik erover kwijt wil, is dat deze tekst, in satire-vorm geschreven, over een bekende Nederlandse schrijfster gaat. Het heeft helemaal niets, maar dan ook niets met lezers van deze site te maken.
Jammer van dit, want ik trek het me nog steeds aan. Omdat ik de columns niet in één avond kan schrijven, er zit zoveel tijd in, tijd die ik ook aan andere dingen kan besteden.

Maar als het niet gewaardeerd wordt, omdat iemand zich weer zo nodig moet ergeren, dan is het done. Klaar.

Schrijver: Monique Methorst, 11 december 2013


Geplaatst in de categorie: emoties

3.3 met 11 stemmen 169Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)