Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Amerika overtreft Nederland

Bob Dylan zong al 'The answer, my friend, is blowing in the wind!', waarmee hij overduidelijk duidde op zijn blowgedrag, dat hem tot grootse inzichten en songs bracht.

De staten Washington en Colorado hebben een wietlegalisering ingesteld en zij gaan daarmee verder dan de Nederlandse regering. Iedereen boven de eenentwintig jaar mag daar legaal 28 gram wiet in zijn/haar bezit hebben en 6 wietplanten. Het is wel alleen voor thuisgebruik bedoeld, want stoned op het werk gaat iets te ver.
In Nederland mag je slechts 5 gram legaal bezitten. Bovendien is het voor de Amerikanen in deze bofstaten ook geoorloofd om te kweken, te verkopen en om winst te maken.

De staat Californië draait economisch volledig op de wietteelt en -verkoop, terwijl men daar nog niet zover is en wiettelers en -gebruikers gevangenisstraffen riskeren.

Medicinale wiet wordt in de meeste staten wel gedoogd, terwijl men niet onderkent dat de meeste wietgebruikers wiet gebruiken om hun psychische problemen op te lossen, dus ook als medicijn gebruiken.

Ik ben blij met deze vooruitgang in het denken over softdrugs en ik zou het fantastisch vinden als Obama eens publiekelijk een joint rookt, in plaats van dat hij steeds in de kelder van het Witte Huis zijn wietplantjes koestert en zijn joints rookt.

En het lijkt mij nog mooier als die brave Rutte zijn krankzinnig dure filtersigaretten eens inruilt voor een aantal stevige joints, zodat we hem eens echt kunnen zien lachen, terwijl hij dure escortvrouwen bestelt voor in het (zijn) Torentje. Om de dag daarna Washington en Colorado achterna te gaan.

Schrijver: Joanan Rutgers, 2 januari 2014


Geplaatst in de categorie: vrijheid

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 98Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
2 januari 2014
Email:
moi636yahoo.com
Volgende keer dan toch maar even de tekst van dat nummer vertalen en wat minder voor een ander denken.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)