Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Russische homohaat escaleert

In de uitzending van de EO-journalisten Knevel & Van den Brink (7 januari 2014) zaten twee heren, die naar Moskou zijn gereisd om de grootste homohater aldaar te interviewen. Deze 'Nogwat-kovitsj' wordt de beul van Moskou genoemd en geniet zelfs in die criminele hoedanigheid landelijke bekendheid. Als deze getatoeëerde bodybuilder in talkshow verschijnt, wordt er door het publiek voor hem geklapt, omdat de doorsnee Rus(sin) is geïndoctrineerd en misleid aangaande homoseksualiteit: zij vinden dat homo's moeten worden uitgeroeid, omdat ze op één lijn staan met bijvoorbeeld pedofielen.

Deze macho-afreageermachine oogt niet bijster intelligent, ook al doen de twee heren reporters wel alsof hij niet dom zou zijn, wat weer veel zegt over deze reporters, die blijkbaar geïntimideerd zijn door de brute geweldcultuur van primitieve moordmachines als deze valse kaaiman.

'Vroeger was hij veel erger', zegt zijn even gestoorde, trotse vader, 'want toen ging hij als rechts-extremist echt te ver!' Blijkbaar beperkt deze zwaar discriminerende Terminator zich nu tot de homo's en dat lijkt bij een groot deel van de Russische bevolking wel okay te zijn, omdat homo's volgens hun beperkte, bevooroordeelde opvattingen minderwaardig zijn. Het feit dat de beul van Moskou ze wil uitroeien, onderstrepen ze stilzwijgend.

De beul van Moskou heet natuurlijk niet voor niets 'de beul', want hij martelt en vermoordt op laffe wijze vaak weerloze homoseksuelen, die het op zich toch al zo moeilijk hebben met hun geaardheid, waardoor ze niet zelden overgaan tot zelfdoding, wat niets anders is dan moord door de maatschappij. Het is pure agressie jegens een minderheidsgroepering, zoals Hitler dat deed en dat is geen overdreven vergelijking, want de iq-loze schoft in kwestie zat ooit bij een groepering die A.H. heette, Adolf Hitler en echt niet Albert Heijn. Het is zelfs zo grof dat deze openlijk gekoesterde krankzinnige in tv-shows de nazi-groet brengt, alsof daar geen onschuldig bloed meer aan kleeft.

Ik ben uiterst somber over neerwaartse ontwikkelingen als deze. Toen de twee journalisten zeiden, dat ze uit Nederland kwamen, mopperde de macho-king: 'Dan zijn jullie homo's en praat ik niet met jullie!'.

Homo's zijn meestal beschaafde, gemanierde, intelligente, succesvolle, geestige, artistieke, ruimdenkende, gevoelige, liefdevolle, milde mensen en dat kan wel eens de reden zijn van die blinde, botte agressiviteit. Ze staan namelijk haaks op al die deugden. Dat maakt hen jaloers en dat irriteert hen tot op hun krakende botten. Ware liefde tussen mensen is een kwellende doorn in de ogen van haatdragende, op primitief vechten ingestelde, zogenaamd seksueel juist geprogrammeerde waanzinnigen!

Er moet een psychologische verklaring voor die extreme gewelddadigheid jegens anders-geaarde medemensen zijn, die ik verklaar uit het feit dat al die homo-haters in wezen doodsbang zijn, dat ze zelf homo-seksueel zouden kunnen zijn of juist zijn, waardoor omgekeerde zelfhaat de kern raakt.

Schrijver: Joanan Rutgers, 8 januari 2014


Geplaatst in de categorie: discriminatie

4.0 met 9 stemmen 872Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
mobar
Datum:
12 januari 2014
Ik denk dat er veel mensen zijn die niet beseffen dat homoseksualiteit een geaardheid is waar mensen mee worden geboren, in plaats van een keuze voor een bepaalde levensstijl of seksuele voorkeur. Ook kom je regelmatig tegen dat mensen denken dat homoseksuelen een soort type mens zijn, maar ze zijn net zo divers als heteroseksuelen, arbeiders, intellectuelen, sporters, dichters, cabaretiers, verstandelijk gehandicapten, mannelijke mannen, vrouwelijke mannen, mannelijke vrouwen, vrouwelijke vrouwen, lieve, vervelende, zachtaardige, agressieve, alle menselijke eigenschappen komen ook voor bij homoseksuele mensen.
Wat er in Rusland gebeurt is mensonterend, daar ben ik echt beroerd van geweest toen ik de uitzending van de talkshow zag. Macho’s die homo’s in elkaar slaan, vernederen en met urine overgieten of de haren in de brand steken, omdat ze zich gesteund voelen door de wet van Poetin. En vervolgens op de televisie verschijnen waar ze als volkshelden worden onthaald.

Ik vind het bemoedigend dat Obama en andere hoogwaardigheidsbekleders uit andere landen niet naar het feestje van Poetin gaan, maar ik voel wel veel machteloosheid over het feit dat Nederland wel een hoge delegatie stuurt.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
8 januari 2014
Weer ben ik verheugd over deze actuele visie op bizarre werkelijkheden. Goed, dat deze site daar ruim baan aan geeft. Niks mis met gevoelens, of levensbeschrijvingen van beroemde, vaak neurotische, persoonlijkheden. Maar een strak geschreven kijk op het heden, kan ik ook zeer waarderen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)