Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Is Aletta bang voor mannen?

Ben jij de schok al te boven? Wat een enorme ontluistering hé, toen Aletta van 'Boer zoekt vrouw internationaal' ineens de intens verliefde Jan en Patrick beiden liet gaan, omdat ze bij beiden geen verdieping wilde. De beide heren vertrokken achter in een pick-up truck en ze verlengden terecht hun vakantie op Bonaire. Therapeutisch handig om af te kicken van het oestervrouwtje Aletta. Ze zwaaiden elkaar niet eens langdurig uit. Aletta knuffelde meteen haar hond en zei 'Nu zijn we weer met z'n tweeën!'. Ze houdt duidelijk meer van haar hond, de drie katten en haar kudde geiten, die ze allemaal kent.

Aletta is op 9 april 1970 geboren en ze heeft een oudere en een jongere broer. Ze kwam met een rugzakje op het eiland aan en ze heeft haar geitenboerderij helemaal zelf opgebouwd en veel gekregen. Ze is eigenzinnig en wellicht té, wat een relatie in de weg zit. Ze heeft geen televisie en ze drinkt graag een ijskoud polar-biertje. Yvon Jaspers snapte er ook niets van, want ze zemelde maar over zichzelf veilig willen voelen. 'Maar het is hier toch geen oorlogsgebied!', schertste Yvon, die wel wat actie wilde zien.

Aletta had waarschijnlijk onbewust drie softy kerels uitgekozen, zodat ze zelf de bazin kon blijven, al genoot ze zeker van de mannelijke adoratie. Haar gespierde benen zouden sommige mannen doen afschrikken, incluis mij, daarentegen zag ik toen ze in bikini was, dat haar voorgevel zeer aanlokkelijk is. Ze melkt het liefste haar geiten en die vragen dan ook iedere dag om haar aandacht. Misschien moet ze eerst van die geiten af, voordat ze aan een man gaat beginnen. Of ze moet een sterkere man dan haarzelf zoeken, een soort Rambo, waar er weinig van in de omloop zijn, vrees ik. Even dacht ik nog, zou ze lesbisch kunnen zijn en dat groots maskeren.

Er hadden echt niet meer afleveringen van 'Boer zoekt vrouw internationaal' moeten komen, want al die types kropen al onder mijn huid en ik kwam ze zelfs tegen in mijn dromen. Dat is wel knap van een televisieprogramma om zo naturel mensen te filmen. Ik wed dat veel mensen nog weken nodig hebben om dat middeleeuwse narrengezicht van Johan los te weken. Of die van die reus en dwerg. Of de norse boer Jan in Canada. Ook met dank aan Lucky TV.

Of Aletta wordt gillend gek van eenzaamheid, of ze belandt bij een psychiater vanwege diepgaande jeugdtrauma's en bindingsangst, al of niet gepaard gaande met een psychische contactstoornis, of ze weet zich van Bonaire los te rukken en ze begint in Nederland een geitenboerderij, o nee, dat niet natuurlijk! Ik ben bang dat ze zichzelf nog meer vast draait in haar eilandje op een eiland en dan kan ze beter contact opnemen met een reïncarnatie-therapeut, inplaats van een dating-programma however.

Schrijver: Joanan Rutgers, 5 februari 2014


Geplaatst in de categorie: psychologie

2.0 met 4 stemmen 117Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)