Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Poetin

Bij twijfel even lezen!

Na al het vergif dat er op deze site over Poetin is gespoten, en zeker niet het minst door Joanan Rutgers, lijkt het mij dat
er nu maar eens recht moet worden gedaan aan een groot staatsman.

http://www.intermediair.nl/weekblad/20140501/?utm_medium=widget&utm_term=lead&utm_content=artikel_bekijken&utm_campaign=persgroep_netwerk&utm_source=ad.nl#7


Zie ook: http://www.intermediair.n...medium=widget&utm_term=lead&ut

Schrijver: Ivan Grud, 4 mei 2014


Geplaatst in de categorie: politiek

2.8 met 11 stemmen 154Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Ivan Grud
Datum:
11 mei 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Juist ja, die economische belangen waar jij ook van profiteert,
Naam:
Ivan Grud
Datum:
10 mei 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Joanan,

1
Belachelijk om Darwin hier mee te vergelijken. Darwin is geen wet, het is de leer van de evolutie, maar het zal jou een zorg zijn, het staat er weer.
2
Betreft de antichrist zit je er ook weer naast, gebruik je ook weer in de zin van gebruik door een onbenul.
3
De Amerikanen en wij hier in het westen doen niet anders dan landjepik, zij het toegedekt met de mantel van hulp, ontwikkeling etc.
4
Heel zwak overigens van je om het thema homoseksuele geaardheid weer te noemen, het item van deze tijd en dit te gebruiken om je gekrakeel gestalte te geven.
5
Hoe ik er toe kom hem een groot staatsman te noemen.
Helaas hier komen wij weer achter de geraniums terecht.
Heb jij je ooit eens verdiept wat er al niet nodig is om dergelijke grote naties te besturen, laat staan een natie die geheel in puin is gelegd met behulp van het westen. Weet je nog, (denk het niet) maar het moment dat Boris Jeltsin op bezoek was bij “stokslobberaar” Clinton in het witte huis, dat was lol trappen man, maar meer ook niet.
6
Ja ja, ik let op...jij bent een vrijmens…eigenstaatsman…en je danst nooit naar de pijpen van een oorlogszuchtige leider.
Nu het lijkt mij dat jij dat ook niet nodig hebt hoor, je koninkrijk is slechts enkele vierkante meters, huiskamertje slaapkamertje en keukentje, o ja niet te vergeten ‘de vensterbank’.
Het lijkt mij toe dat jij nu niet direct een invasie hoeft te verwachten van de Russen.
7
Verder raad ik je aan niet meer zo te schelden, al die zinloze benamingen, beetje kinderachtig, en het zegt zo weinig.
Vr/gr Ivan
Naam:
Monique Methorst
Datum:
10 mei 2014
Email:
moi636yahoo.com
En dit is Nederland. Waar je het recht hebt op de vrije meningsuiting, ik sluit me bij Joke aan.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 mei 2014
Poetin voert enkel de Darwin-wet 'Het overleven van de sterkste!' uit en hij ontziet daarbij de vele zwakkeren in de samenleving, wat de anti-Christ typeert!
Hoe kun je iemand een groot staatsman noemen, die enkel de rijken verrijkt en aan landjepik en liegen doet? En die als een ware dictator democratie de mond snoert met opgelegde meningen en het verbod op niet-heteroseksuele geaardheden! Die als een gestaalde, emotieloze multi-macho de oerreligie van de Oermoeder met voeten treedt en niet aarzelt om zijn aardse hellehonden op onschuldigen los te laten! Dat zo'n bezopen druipsteengrotgelaat zoveel macht heeft, is op zich al gestoord!
Dan zie ik nog liever een Oosters-orthodoxe bisschop aan de macht! Die is normaliter meer in contact met de ware Christusgeest, al zal dat vandaag de dag niet veel schelen, vermoed ik, gezien de corruptie en seksschandalen binnen kerkrichtingen wereldwijd.
Let op! Een waarlijk vrij mens zoals ik heeft absoluut geen staatsman nodig! geen leider, geen goeroe, geen religieuze kwakzalver! Ik ben mijn eigen staatsman en ik verdom het om naar de pijpen van een dwingende, oorlogszuchtige, zichzelf verrijkende, liefdeloze overheerser te dansen!...
Het is triest dat je dat opgeblazen dwergje via een gelogen artikeltje in Intermediair (economische belangen!) probeert te verdedigen!
Naam:
Ivan Grud
Datum:
6 mei 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Zo is het precies Joke, voorgeschotelde verhalen hebben wij niets aan.
Naam:
J.de Groot
Datum:
4 mei 2014
Ergens een mening over hebben mag,
maar aan den lijven iets ondervonden hebben
is een ander verhaal.
Jij hebt daar gewoond Ivan, dus zal je alles met andere ogen bekijken.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)