Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Home sweet Kutsapperveen

“Hoi schat. Ik dacht ik bel je even. Bedankt nog dat ik met mijn vrienden op vakantie mocht gaan. Mijn hondje? Dat heb ik weer naar dat hondenpension gebracht. Ik hoop maar dat hij niet wegloopt wanneer ik terug ben.

Eergisteren heb ik iets vreemds meegemaakt. Een clown zonder zelfkennis kwam met flappende schoenen de hoek om gerend en haalde een machinegeweer uit zijn vioolkist. Hij begon te schreeuwen hoezeer hij mij haatte en schoot op me. Ik heb gelukkig weg kunnen komen.

Gisteravond heb ik ruzie gehad met een dansende dwerg. Het kereltje beet in mijn ballen. Ik heb nu dus enorme pijn in mijn ballen. Dus zo je ziet haha vreemdgaan zou ik niet kunnen zelfs al zou ik het willen. Wat ik dus nooit zou willen. Dus…

Kale Karel had vis gegeten. Hij heeft de hele avond gekotst. Hij heeft die rotzooi in een emmer opgevangen en is van plan de smurrie op te sturen naar die mensen van het Guiness book of records. Volgens kale Karel kan hij het wereldrecord kotsen verbreken.

Dikke Peter heeft een meid ontmoet. Zus Hick is haar naam. Maar laatst stond de pa van die meid aan onze voordeur. Hick senior. Hij had een doorgeladen shotgun bij zich. Hij had twee bezwaren tegen dikke Peter. Dikke Peter was geen familie en hij speelde geen banjo. Toen begon die ouwe gek te schieten. Gelukkig voor ons had hij zich half blind gezopen aan zelf gestookte rotzooi. Hij miste ons op een haartje.

Ik ga nu maar naar bed schat. Ik verheug me al op onze jaarlijkse feestavond in café “de onverbeterlijke zuiplap" waar geile Rita weer haar jaarlijkse condoomtest houdt.

Dag lieverd.”

Schrijver: aqua, 31 mei 2014


Geplaatst in de categorie: humor

3.7 met 6 stemmen 136Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J. de Groot
Datum:
1 juni 2014
Juist, even lachen maakt je dag goed, ook al is het tegen beter weten in.
Maar het helpt!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)