Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De losgeslagen woestelingen van ISIS

In Nigeria heb je de gewelddadige, streng-islamitische terroristengroep Boko Haram, die al 173 leraren hebben vermoord, omdat ze tegen onderwijs en westerse beïnvloeding zijn. In feite zijn ze tegen vooruitgang en willen ze ver in het verleden leven, toen er nog van de sangria sharia tia maria genoten kon worden en er duidelijkheid bestond. Hoe komen deze bandieten zover om te moorden, te vernietigen en schoolmeisjes te ontvoeren? Het kan niet anders, dat ze zelf ook heel streng in de islam-leer zijn opgevoed, welzeker met gewelddadige mishandelingen en het dagelijks vergiftigen van hun overgenomen vrije wil. Mensen, die denken, dat hun God de enige, ware God is, begrijpen niets van God. God is uitermate divers en vertoont Zich waar Zij wil. Zij? Ja, nog een eyeopener om van te schrikken. Alle religiestromingen hebben ergens wel iets met de Ware God te maken, maar het zijn slechts bouwvallige beeltenissen. God is niet vast te leggen. Als je dat doet, word je gek. In wezen zijn al die boosaardige slechterikken en moordenaars boos op hun eigen ouders, die hen hebben geïndoctrineerd met een dood geloof. Onbewust verdedigen ze de hel van hun kindertijd, de geestelijke verzieking van hun onderdrukte mens-zijn. Ze kunnen zichzelf enkel bevrijden door op symbolische wijze de woede richting hun criminele ouders te uiten. Het zijn loslopende gekken, die dringend therapie nodig hebben, dringend, want ze slaan door en ze vermoorden vele onschuldigen. Ze hebben het kwaadaardige overlevingsmechanisme van hun ouders overgenomen en ze lijden aan een godsdienstdwangneurose.

ISIS staat voor Islamitische Staat in Irak en Syrië. Het staat haaks op de moedergodin Isis en de aanhangers zijn net zo kwaadaardig geïndoctrineerd door hun behoudende ouders als de Boko Harammers. Ze reageren hun onbehandelde trauma's af op de buitenwereld. Onbewust laten zij ons de hel van hun kindertijd zien, de zielsverwoestingen van hun desastreuze, terroristische, hatelijke, zwaar godsdienstgestoorde, allesverwoestende, hooliganachtige, liefdeloze opvoeding. Hun slachtoffers hebben echter niets aan deze analyse. Het wordt er immers niet beter op, als je beseft, dat je door geesteszieken bent vermoord. Dat je pion in een megathriller was.

De ISIS-bandieten in Irak willen eerst de regering van de sjiietische premier Nuri al-Maliki omver werpen om daarna een islamitisch kalifaat te stichten. Leven naar de letter van de koran en de vrouwonvriendelijke sharia. Het zijn allemaal boze mannen, die hun sunnitische islamleer met geweld willen handhaven en uitbreiden. Ze dwingen de ander om te geloven wat zij geloven. Doe je dat niet, dan krijg je de kogel. Heel simpel, heel radicaal, heel inhumaan en goddeloos. In hun hoofden draait steeds dezelfde cassette met haat tegen de ongelovigen. Ze zijn knalpsychotisch en knetterparanoia. Achter hun massahysterie schuilen diverse persoonlijkheidsstoornissen van zeer ernstige aard. En ondertussen gaan ze verder met hun nazistische moordpraktijken op medemensen, die ze met hun allesoverheersende woede wel of niet doodschieten, de kick van de macht over mensenlevens te kunnen beslissen.

De opmars naar Bagdad is gaande en hun leugenachtige doodsvlag wappert ontsierend in de vrije wind. Zwart-wit denkers op oorlogspad, hellehonden die uit hun bekken kwijlen en naar zwavelzuur stinken. Als er een Allah zou zijn, dan zou die vol toorn op hen spugen. Zij dienen slechts een macaber en sinister afgodsbeeldje van plastic. In Aleppo hebben ze Soefi-heiligdommen en Soefi-graven vernietigd. Laat nou juist de Soefi-beweging wel vredelievend en wel juist spiritueel binnen de islam zijn. In Mosul hebben deze bankrovers 300 miljoen euro buit gemaakt, waarvoor ze flink kunnen barbecueën en gaan internetshoppen op de wapenhandelsites. Alcoholische uitspattingen is niet aan hen besteed, dus blijven ze superopgefokt en moordzuchtig. Vechten is ook een manier om moe te worden en te relaxen. Lekker een paar versjes uit de koran lezen, je weer helemaal in de leer wanen en op naar de volgende ongelovige!... Het wordt pas echt schrikken als je beseft, dat je in feite de ware Allah vermoordt!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 16 juni 2014


Geplaatst in de categorie: oorlog

5.0 met 2 stemmen 102Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
18 juni 2014
Email:
moi636yahoo.com
ISIS is iets om bang van te worden, zeker als er zoveel mensen hier in Nederland ze als helden zien. Vrijheid is voor mij enorm belangrijk, reden waarom ik er zo vaak over schrijf. Ik heb echt te doen met de vrouwen daar, het wordt steeds erger..
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
18 juni 2014
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Steeds als ik de naam hoor van deze extreem islamitische groepering, dan gaat er een koude rilling door me heen, omdat zij als afkorting voor hun verschrikkelijke activiteiten de naam gebruiken van de liefdevolle magische Egyptische Godin Isis, die in alles volledig tegengesteld is aan waar deze groepering voor staat.
Ik geloof dat liefde sterker is dan haat. Misschien dat met het vele malen uitspreken van haar - onbedoelde - naam, er een liefdevolle trilling uit het Universum in beweging wordt gezet, die als een stil licht in de oorverdovende duisternis alle geweld uiteindelijk zal doen verstommen. En ja.. Imagine.. nothing to kill or die for, and no religion too - John Lennon - Imagine..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)