Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Ik overweeg zelfeuthanasie

U leest het goed, qua lifestyle is dat helemaal in. Cameraatje in de hand, focus op mezelf en een notenhouten wandmeubel op de achtergrond. In de hoop dat het servies van oma heel blijft terwijl ik mezelf voor de kop schiet.

Ziet u het voor zich, mijn hersenen uiteen gespat boven een erfenis waarvan ik niet weet waar het heen gaat. Mijn lippen krullen humor naar mijn sterfie, tenminste, mocht ik zulks overwegen.

Schrijver: randverschijnsel, 24 juli 2014


Geplaatst in de categorie: psychologie

4.0 met 8 stemmen 180Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
31 juli 2014
Email:
moi636yahoo.com
Nee, dat lees ik toch anders. Eerder spotten met het fenomeen selfie met een sneer naar mensen die niet echt dood willen, maar aandacht. Misschien zit ik er wel naast? Hoe dan ook, qua verwoorden=knap gedaan.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
25 juli 2014
Ik ben van mening dat je niet moet spotten met suïcidale neigingen. Volgens mij is het fotograferen van zelfdoding helemaal niet in, waar haal je die gekke gedachte toch vandaan? Je wilt misschien alleen een nieuw woord lanceren, sterfie, geënt op selfie. In je laatste zin krabbel je terug. Je wilt dus chockeren om aandacht te trekken. Min, erg min. Zeker ten aanzien van werkelijk sombere, uitzichtloze, troosteloze mensen, die niet oppervlakkig spelen met het idee van zelfdoding, maar er serieus mee worstelen. Als het je wel menens is, dan moet je direct een psychiater raadplegen of je laten opnemen. Zo niet, dan mag je wel eens gaan nadenken over je macabere vorm van humor, die psychologisch ver beneden de maat is!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)