Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Genocide door ISIS-goddelozen

Ik ben woedend, want dat ISIS-schorremorrie is uiterst laf om onschuldige Yazidi-mensen op demonische, genadeloze wijze af te slachten.
Die ISIS-lafaards reageren hun inhumane frustraties af op weerloze, vredelievende mensen, die niets met hun stupide heerszucht en kwaadaardigheden te maken hebben.

Niet te geloven dat er in Den Haag kortzichtige, opgefokte, zielig projecterende moslim-jongeren de zijde van deze ISIS-criminelen kiezen en 'Allah akbar!' schreeuwen, terwijl die wanhoopskreet geen enkele waarde meer vertegenwoordigt, want hun invulling van Allah is uit de bron van Allah's tegenkrachten. Ze dienen de Satan zonder dat ze zich daar bewust van zijn! Onbewuste satanisten, erger kan het niet!

Laat ze beter gaan vechten tegen het gruwelijke, quasi-heilige, satanisme diep in henzelf, dan als struisvogels hun onvrede te projecteren op door hen zelf verklaarde vijanden, die in wezen geen vijanden zijn, maar door hun vernauwde denken en hun godsdienstwaanzin zien ze overal gevaarlijke beren op de weg. Hun patserige massahysterie leidt tot onschuldige slachtoffers en dat pikken wij niet en daarom, uit naam van die onschuldige slachtoffers zullen wij hun terreur en valse overtuigingen tot op het bot bestrijden met intelligente en rechtvaardige middelen!...

Ik zeg het nogmaals, de oude, grote wereldgodsdiensten zijn versleten en zo dood als maar kan, het is pure blasfemie om in naam van welk Godsbeeld dan ook andere medemensen te doden! De oude, grote godsdiensten hebben allemaal gefaald en het is duivelse bezetenheid om daar nog oorlogen voor te voeren, laat staan dat daar ooit oorlogen voor hadden mogen worden gevoerd!... Ik zeg het nogmaals: wie een ander mens doodt, die doodt God!...

De moedige politica Vian Dakhil deed een navrante oproep aan de wereldbevolking om haar volk, de Yazidi-mensen, te helpen, beschermen en bevrijden. Duizenden Yazidi's zitten vast op de Sinjar Bergen, zonder eten en drinken. De ISIS-jakhalzen hebben al meer dan 500 van hen vermoord, zelfs levend begraven, denk je dat verdomme eens in! Dit is bittere werkelijkheid!

Ik ben blij dat Engeland nu ook voedseldroppings doet! Kan Nederland niet enkele troepen mariniers en commando's daar naartoe sturen om die ongewapende slachtoffers te verdedigen?
Vergeet dat miezerige gezeur van Poetin maar even, want dit is veel belangrijker.
De Koerden, Irakezen, Syriërs en Turken vangen de Yazidi's gelukkig op. Logische burenhulp lijkt mij. Die willen ook echt niet door die ISIS-vandalen overheerst worden! Weg met het primitieve onderbewustzijn van de totaal verrotte islam...

Geef mij de oprechte Yazidi's maar, die het beste uit alle godsdiensten hebben gehaald en zelfs dat niet als een wet van Meden en Perzen beschouwen, omdat ze Allah/God veel groter achten. God is niet te vangen in starre dogma's en al helemaal niet in mensonderdrukkende wetten, want God wil juist de optimale bevrijding van Zijn schepsels, in alle vormen en in alle vrije denkbeelden. God houdt van vrije zielen en niet van geknechte, onderdrukte en geïndoctrineerde zielen. En zeker niet van doodgemaakte zielen!

De ISIS-primitievelingen hebben denigrerende opvattingen over vrouwen, want ze verkopen buitgemaakte vrouwen als seksslavinnen! Onontwikkelde rotzooitrappers, die hun lagere instincten botvieren.
Niet te geloven, dat er vandaag de dag nog steeds zulke dwaze mensen op de aardkloot rond lopen!
Niet te geloven, dat die achterlijke sukkels bij bepaalde lieden in Europa nog applaus krijgen ook. Bepaalde lieden, die natuurlijk net zo achterlijk en verblind zijn.

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 augustus 2014


Geplaatst in de categorie: woede

2.2 met 5 stemmen 110Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)