Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

In strijd met middeleeuwse internetbeulen

De hoogst vijandige en hoogst geestesgestoorde I.S.-terroristen hebben opnieuw iemand onthoofd en er een sinister filmpje van gemaakt, dat ze op internet hebben gezet.

Na de intelligente 40-jarige journalist James Wright Foley hebben ze nu de 31-jarige journalist Steven Sotloff onthoofd. Steven werkte voor 'Time' en 'Foreign Policy'.

Dezelfde beul in zijn zwarte ninja-outfit herhaalt zijn walgelijke woestijntafereel, met dezelfde kwetsende woorden voor president Obama.

Hij heeft niet door, dat Amerika totaal niet onder de indruk is van zijn angstaanjagende bedoelingen. Dat hij een Amerikaanse burger publiekelijk onthoofdt, is tegelijkertijd zijn eigen doodvonnis.

De oranje jurk van het slachtoffer is een link naar de Iraakse gevangenen in de Guantanamo Bay gevangenis en de Abu Ghraib gevangenis in Bagdad, die door Amerikaanse militairen zijn gemarteld.

Obama duikt niet als een kamikaze-piloot in hun wespennest, maar hij bespreekt de situatie met uiterste precisie en een ongekend strategisch inzicht, opdat de tegenaanval het juiste effect bereikt.

De vele gruweldaden van deze gewetenloze schurken zullen zeker bestraft worden. Ze zullen worden omsingeld, uitgerookt en verdelgd als ongedierte. Ze verdienen inderdaad geen bestaan op aarde, dat voelen ze goed aan, met hun stupide gezwam over Allah's beloningen in het hiernamaals. Beëlzebub staat te trappelen van ongeduld om hen flink te belonen!...

Het volgende woestijnfilmpje is al in de voorbereiding, zelfde stijl, zelfde voorspelbare woorden, zelfde onzinnige onthoofding van een onschuldige jongeman. Het volgende slachtoffer is hoogstwaarschijnlijk de Engelse David Cawthorne Haines, een 31-jarige oud-militair en een beveiliger voor hulporganisaties.

Het zal de Britse Special Forces vermoedelijk niet lukken om David te lokaliseren en te bevrijden, maar daar zal wel over nagedacht worden. Doordat de beul een Engelse rapper is, is deze zaak een extra hot item voor de Engelsen. Amerika, Engeland en Frankrijk zijn de strijd aangegaan met deze wereldvredebedreigers. Ik vind het hoogst laf van andere landen, dat zij stoïcijns blijven toekijken en hen het zware werk laten doen. Een internationale overmacht hakt deze demonische organisatie snel genoeg in de pan!...

Schrijver: Joanan Rutgers, 3 september 2014


Geplaatst in de categorie: oorlog

3.3 met 3 stemmen 84Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)