Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

I.S. nu platbombarderen!

Met grote ontsteltenis kijk ik naar de journaalbeelden over de navrante gevolgen van de I.S.-terreur, die al is opgerukt tot de grens met Turkije. Er wordt geschat, dat 100.000 mensen in de stad Kobane in de val zitten. Zij zullen door de robot-zombies van I.S. op gruwelijke wijze worden verkracht, vermoord en onthoofd. Slechts een handjevol Koerdische strijders is vanuit Turkije op weg gegaan om hun landgenoten te verdedigen.

Verschrikkelijk hoe die bange, net op tijd gevluchte Koerden zo lang voor de Turkse grens halt moesten houden. Hun wanhoop spatte van mijn beeldbuis. Godzijdank mogen ze inmiddels Turkije in. De demonische doodseskaders van I.S. zaten hen op de hielen en gelukkig waren er journalisten met camera's om deze hachelijke situatie vast te leggen.

Turkije is een NAVO-land en nadat er door I.S. Turkse gevangenen zijn vrijgelaten, mag je verwachten, dat Turkije I.S. ook te lijf gaat. Of doen ze dat pas, wanneer ze hun grenzen schenden? De Turken hebben al jarenlang een gekke vete met de Koerden, maar die moeten ze nu maar opzij zetten! Godallemachtig zeg, er is nu wel een grotere vijand op de wereldkaart! Een Koerdische vluchteling zei duidelijk, dat die I.S.-terroristen geen god hebben en dat het de meest krankzinnige en moorddadige barbaren zijn! Een voortvluchtige, Koerdische vrouw zei: 'Jullie moeten die I.S. nu platbombarderen!'. Ik ben het helemaal met haar eens!

Ik heb groot respect voor de Amerikanen en de Fransen, die snel en adequaat reageren met bombardementen en die inmiddels grote successen boeken. Amerika en Australië zullen commando's op de grond leveren en andere landen leveren wapens en munitie. Nu is pacifisme even niet zo handig. Ik denk aan al die angstige mensen in Kobane, die zich in kelders en kasten verstoppen, in de hoop dat die smerige koningscobra's hen niet signaleren. I.S. is een ongeneeslijk zwaar massahysterisch en psychotisch helleleger van kwaadaardig opgetrommelde Magere Heinen. Die rampspoed-onmensen zijn ratachtige aanbidders van de dood. Bovendien zijn het de grootste lafaards, die er ooit op aarde hebben rondgedoold, want ze hebben niet het lef om zichzelf te vermoorden, wat ze, gezien hun hopeloze ideologie en hun zinloze misdaden, acuut en massaal zouden moeten doen!...

Maar aangezien ze niet tot zelfreflectie en zelfmoord in staat zijn, moeten de vrije wereldlanden hen nu - en niet morgen! - massaal bestrijden en uitroeien! Ik vind Nederland ook veel teveel aarzelen en zich verschuilen achter drogredenen als 'eerst goede plannen maken en eerst inschatten wat de gevolgen zullen zijn'. Verdomme zeg, er vinden daar massaslachtingen plaats, het is niet een brave, overzichtelijke missie in Afghanistan of Malawi. Haal die F-16's uit de hangars, want er worden iedere minuut meerdere onschuldigen verkracht, vermoord en onthoofd! Veelal arme en lieve mensen ook nog, terwijl die verrekte moordenaars met peperdure wapens rond zwaaien!...

De vrije landen moeten nu gezamenlijk optreden en die enorme gifslang opsporen, vangen en in één klap onthoofden! Roosteren en met huid en haar opeten! Het grote verschil is, dat wij er een immens opgebouwde, rijke, kunstzinnige en opbouwende beschaving naast hebben!... Als Rusland nou eens zijn troepenmacht, die bij de Oekraïense grens zit te treiteren, richting Syrië en Irak stuurt, dan kunnen ze hun imago ook weer wat opvijzelen!

Wat denkt een grootmacht als China trouwens over dit wereldconflict? Even afgezien van hun economische flow als Alibaba! Die springen ook niet gauw in de bres voor hun medemensen, lijkt het. Ze opereren wereldwijd, dus een-ver-van-hun-bed-show kun je het niet noemen. Die Chinezen vallen me tot nu toe ook dik tegen!, maar als Nederlands burger is het wellicht billijker om de Nederlandse regering onder de loep te nemen.

Het I.S.-gif verspreidt zich in razend tempo en de veiligheidsdiensten draaien overuren en zitten soms met de kleffe handen in hun haar vol vlooien. Ze moeten alle Syrië-strijders niet meer toelaten, dat lijkt me logisch. I.S.-aanhangers dienen zonder pardon op een vlotje naar de Stille Oceaan gestuurd te worden. Kunnen ze afkoelen en met de haaien vechten als ze durven! En dan wel zonder Kalasnikovs hé! Een mooi einddoel voor deze Inhumane Schurken! Idiote Straatrovers! Irritante Sekteleden! Intolerante Schreeuwlelijkerds! Instabiele Smeerlappen! Ik-gerichte Stumperds! Ideologische Sufferds! Internationaal Schrikbewind-criminelen! ect.

Ik zie nogmaals het bedroefde gelaat van die Koerdische moeder voor ogen, die vol overtuiging stelt: 'Jullie moeten I.S. nú platbombarderen!'

Schrijver: Joanan Rutgers, 22 september 2014


Geplaatst in de categorie: oorlog

4.0 met 4 stemmen 135Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Onno
Datum:
21 oktober 2014
Volledig eens, maar volgens mij helpt al dat schelden wat je doet ook niet.
Dus denk om je hart.
Naam:
An Terlouw
Datum:
22 september 2014
En hier sta ik voor 120% achter! Het oorlogsgif is idd besmettelijk, te luguber voor woorden! En wat te denken van al die vluchtelingen waar als enige uitvlucht Turkije voor open is? Niets hebben ze meer, zelfs hun moed lijkt verloren!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)